Чичо Гошо ще пробва с нов състав срещу Финландия

October 11, 2020

Родните национали гостуват днес на Финландия  в мач от турнира Лига на нациите. След разочароващата издънка преди няколко дни се очаква днес България да излезе с доста променен състав. Един вид някакъв вид проба срещу на хартия по-слаб съперник с идеята оттук нататък старите пушки да се заменят с млади и перспективни родни футболисти.

На всички, освен на тренерчето беше ясно, че с футболисти преминали футболния си зенит не става. Дори с много уговорки да са били добри някога сега просто не стават. Вижда се, че вече са бавни и тромави, и не толкова добри футболисти от други отбори просто ги надбягват и надскачат. Тогава за родния отбор става страшно. Заради това в последните 17 мача трикольорите имат една победа, а някои от загубите са срещу откровенни туристи.

Ако някой не помни последните 17 мача е достатъчно да погледне последните три. Те са достатъчни за да видиш всичко.

Сега се твърди, че довечера срещу Финландия ще започнат други, а за в бъдеще ще се разчита на такива като тях.

Според “специалистите” довечера за България ще започнат Пламен Илиев, Страхил Попов, Антон Недялков,Васил Божиков, Валентин Антов,Кристиян Малинов, Александър Цветков, Тодор Неделев, Кирил Десподов и Георги Йомов. В атака ще бъде Краев.

С оглед на тези, които е викнал Дерменджиев тези, които се предполага, че ще започнат са може би оптималния вариант. При всички случаи този състав на националния ми харесва много повече от всички досегашни. Според мен единствено десния бег и нападателчето с дъвката са излишни, но като в момента няма други…Иначе си мисля, че Ахмедов е много по-добър вариант за нападател, а Турицов за десен бек.

Успех лъвове! Дано започнете да биете.

автор;

Симеон Димитров