Тъжно е да станеш шампион и никой да не се интересува от това

June 21, 2020

Проекта днес победи Берое и стана шампион на България. Тъжното в случая е, че никой не се интересува от поредната титла на проекта от Делиормана. На стадиона имаше толкова фенове, че диктора можеше след представянето на отборите да изброи поименно и тях.

Собственика на проекта си напазарува телевизии, спортни медии, разни други и въпреки напъните му миналата седмица цяла футболна България се интересуваше от предстоящото дерби в събота между третия и четвъртия. Дербито мина, но за неудоволствие на Агата всички все още говорят и се интересуват от него.

Днес дори ми стана тъжно за Дяков и компания как празнуват пред една шепа “привърженици”, които бяха на стадиона единствено за да похапнат малкко безплатни сандвичи.

Гадно е да си напазаруваш всичко, което е необходимо, но отборчето ти все още да бъде проект и дори след поредната си титла да не може да напълни стадиончето си за около 8 хиляди поне на половина дори и за мача, в който взима титлата.

Колкото и да му е неприятно на Домуса дори и в жалккото си положение, в което се намират ЦСКА и сините изиграха мач, който “олигофрените” коментират повече от титлата на проекта, и за който “олигофрените” се интересуват повече. Делиорманци станаха шампиони преди няколко часа, а “олигофрените” все още се интересуват и коментират завършилия преди повече от 24 часа мач между червени и сини. Все още коментират повече имаше ли дуспа при изравнителния гол? Фала преди втория гол на сините не трябваше ли да е за ЦСКА? Как така Ахмедов не успя да донесе успеха на Армейците и заслужено ли е равенството?… Неутралните фенове пък просто коментират шестте гола, обратите и неизвестното до последния съдииски сигнал.

Проекта от Делиормана никога няма да има честта да участва в такова дерби. Домуса може да си купи каквото си иска, но никога няма да си купи любовта на феновете… Титлите са друга бира…

Без фенове проекта си остава проект… А, всеки проект си има начало и край… Така казаха “олигофрените”.

автор:

Симеон Димитров