Това което искаме да кажем го казваме

October 20, 2020

Коментарите на НЕ-СПОРТ няма да се променят… Няма и да спрат.

Коментираме нещата според нашата гледна точка. Тя по една или друга причина явно се различава от една друга гледна точка… Вашата.

  Колкото и да не се харесват на някои коментарите ни за тото лигата, националния отбор,  отбора от Делиормана, БФС и всичко останало ще си останат такива, каквито са. Ще продължим да пишем за неща, които другите не смеят да споменат…

Ако не друго поне няма вариант заради написаното  да трябва да се местим в БНТ или други спортни медии. Това, че написаното тук не съвпада с гледната точка на голяма част от родните спортни медии  не е повод на променим възгледите си и да започнем да коментираме по начина, по който се очаква… Вече доста „спортни журналисти“ пишат и коментират „така, както трябва“.

 Ние не сме на тяхното ниво. Не можем и да слезем на него.

 Коментираме всичко така, както го виждаме и никой не може да ни казва каквао може да се пише и какво не! Какво е уместно и какво не.

НЕ-СПОРТ ще продължи по същия начин, както и досега. Ние обичаме футбола и сме фенове на ЦСКА. Това е нещо, което не може да се промени. Така, както няма да се промени и това, което се коментира и начинът по който се прави.

НЕ-СПОРТ