Сините със странен трансферен ход

Сините със странен трансферен ход post thumbnail image

Столетниците от Подуяне са предприели изключително странен трансферен ход. Сините взимат на пробен период футболист изгонен преди две години от Герена.

Отборът от Подуяне изпитва дефицит на футболисти играещи на неговия пост и са решили да предприемат странния и почти неадекватен ход… Преди около две години едвам го махнаха въпросния футболист, а сега го взимат… на проби. Странно е какво точно очаква отборът от Подуяне? За периода, в който Луи не е бил на Герена да е станал по-добър? Силно се съмнявам. Ако въпросният футболист, който естествено е със супер визитка е класата, която от крайния квартал казват, че е едва ли щеше да се навие да се върне в отборът, който го махна… И то не просто да се върне, а да се върне на проби…??? Трябва да си много закъсал да предприемеш подобни действия… Но пък… Не съм разбирач като скаутите от подуяне. Те най-вероянтно знаят какво правят.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Докога така?Докога така?

Армейците завършиха наравно с Арда след като съдията си измисли дузпа в добавеното време. За пореден път ЦСКА не победи не защото е по-слаб, а заради измислени отсъждания на главния