Различни хора, различни привърженици

Различни хора, различни привърженици post thumbnail image

Хората сме различни, същото се отнася и за привържениците на ЦСКА. Другото би било ненормално и дори скучно. Едни са с ведър поглед към живота и търсят винаги насладата от него. Други са песимисти, някои дори обичат да страдат. Има и такива с по-проклет характер, които се мъчат да подклаждат това страдание.

Аз съм от първите и изпитвам голямо удоволствие при всеки мач на ЦСКА, а и от самия факт, че имам късмета да съм привърженик точно на този велик отбор.

Вчерашният мач не направи изключение и всяка от изброените групи намери в него това, което търсеше. Видяхме прекрасното поведение на Сектор Г, който не спря мощната си подкрепа. Чухме и вайкания от някои във В, а дори и викове “оставка” от една групичка в А, която очевидно идва на мачовете, за да търси повод точно за такива изяви.

Ние сме Армейците и винаги искаме победата. За това не можем да бъдем доволни от равенството. Но, ако погледнем обективно, има и поводи да не бъдем толкова критични. Надиграхме категорично силен и сработен отбор, който буквално преди няколко дни смачка подуенската дружинка. Да, допуснахме нелепа колективна грешка, но през останалото време не оставихме съмнение кой е по-добрият на терена. Показахме добра физическа издръжливост и непримиримост до самия край. Имахме положения и греди, вкарахме красив гол. Малко не достигна за победата. Да се надяваме, че късметът, който напоследък ни отбягва, ще ни споходи най-сетне в предстоящите решителни мачове – вечното дерби, вторият полуфинал и, дай Боже, финалът за Купата. Това са мачовете на истината и вярвам, че привържениците ще подкрепим масово и мощно момчетата в тях.

ЦСКА е едно от най-хубавите неща в нашия живот и ще бъде крайно нелепо да не използваме всяка възможност да бъдем заедно с любимия клуб.

автор:

Пламен Живков

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Как сините взеха лиценз като не плащат дори заплати на футболистите сиКак сините взеха лиценз като не плащат дори заплати на футболистите си

На сините от София отново ще им се наложи да свиват бюджета си. Финансовото състояние на отборът от Подуяне продължава да не е никак добро… Даже направо си е катастрофално.

От днес официално всичко е отворено… без стадионите!От днес официално всичко е отворено… без стадионите!

Официално от днес всичко е отворено по един или друг начин без стадионите. Явно за тези, кото ни “пазят” от пандемията стадионите са най-опасното място на света и най-големите разпространители