От ЦСКА трябва да накажат Санкаре със сериозна глоба

От ЦСКА трябва да накажат Санкаре със сериозна глоба post thumbnail image

Всички в ЦСКА трябва да вземат мерки срещу действията на Санкаре при смяната му срещу Клуж.

Санкаре бе заменен срещу Клуж и това явно не му хареса. Подмина треньора Стамен Белчев и изрита бутилките с вода при резервната скамейка.

Санкаре може да е добър футболист с доста солидна визитка, но реакцията му при смяната е недопустима. Щом Белчев е решил въпросният футболист трябва да се съобрази с него. Няма право на такава реакция.

Според мен трябва да го накажат с доста солидна глоба. Не да не играе. Все пак е дошъл в ЦСКА и взима заплата за да играе. Затова си мисля, че трябва да му се наложи сериозна глоба и да му се обясни, че не играе футбол в махалата. Там може да си позволи подобни действия, но в отбор като ЦСКА – не.

Никой футболист няма право да реагира по този начин на решението на треньора. Като не иска да го сменят да играе така, че да не го правят.

Санкаре е добър и би могъл много да помогне на ЦСКА, но ако се държи по този неуважителен начин по-добре да се маха.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

О(Т)БОРА НА ВСИЧКИ ВЛАСТИО(Т)БОРА НА ВСИЧКИ ВЛАСТИ

 Първо са монархисти, после хитлеристи. След това комунисти и накрая наужким демократи… Истината обаче е, че са с тези, които са на власт.                                                      Преди време „феновете“ на любимците

Едни говорят за футбол, други организират софри…Едни говорят за футбол, други организират софри…

Интересни и любопитни факти публикуваха аматьорски клубове от пернишкия регион. Спортист (Драгичево) и Черногорец (Ноевци), публикувха интересни статуси във “Фейсбук” страниците си. Ето какво написаха те: “Останаха няколко дни до