От ЦСКА все пак се надяват на 30% от капацитета на “Васил Левски”

October 12, 2020

До края на тази седмица армейците ще пуснат в продажба билетите за Лига Европа. Те ще са на цена от 18 до 36 лева.

Преди да се случи това, обаче министъра на спорта, който като ти каже добър ден трябва да погледнеш къде е слънцето трябва заедно със здравния министър да внесат яснота колко зрители ще присъстват на “Васил Левски”.

От УЕФА разрешават 30% от капацитета на стадиона, а на този етап по неясна за всички причина на ЦСКА са разрешени 20%. Всъщност причината е ясна и тя е същата, като тази заради която армейците все още не строят нов стадион… Това, обаче е друга тема…

Утре предстои среща между представители на клуба и министерствата на спорта и здравеопазването, на която да бъде обсъдена и одобрена окончателната бройка привърженици. От ЦСКА все пак се надяват на 30%, но като се имат предвид всички подробности няма да се учудя ако зрителите си останат 20% от капацитета на националния стадион.

Предстои да видим какво ще се случи утре. Все пак около 13000 е по-добре от окло 8500. Дано тези, които трябва да вземат по-доброто за българският футбол решение, въпреки че през последните години са показали и доказали, че българският футбол е нещото, което най-малко ги интересува… Важното е човекът да е доволен.

автор:

Симеон Димитров