Някои отбори бяха извадени от “А” група за много по-малко

Някои отбори бяха извадени от “А” група за много по-малко post thumbnail image

Сините продължават да трупат дългове. На новите собственици май нещо не им се получава упражнението със спасяването на вековниците. За това донякъде “вина” има и положението в родината ни последните седмици. Тези, които им пращаха спонсори в момента са заети със собственото си оцеляване и не обръщат никакво внимание на Тити и Сираков. Със сигурност новите собственици на джиросаните са си представяли друго развитие на събитията след като взеха акциите от предишния им собственик, но нещо сметките им излязоха криви. Съдбата си прави лош майтап с тях, а и с всички, които правиха погребално шествие преди няколко години.

В интервю за една от ефирните телевизии ревльото заяви, че дълговете на джиросаните се увеличават и вече са почти 6 милиона повече. Почти по милион на месец… Към тях естествено не се включват неустойките за Хубчев и помощниците му, и за неустойката по договора с тези, които им даваха екипи до скоро. После Тити се оплака, че никой не искал да им даде, а трябвало сами да се оправят… Ами по принцип така правят всички. На сините от София това им е непознато, но обикновенно сам се оправяш и си намираш пари и спонсори.

В този ред на мисли как така отбор с дългове отиващи към 40 милиона, не е плащал заплати от месеци, трупа почти по милион на месец нови дългове и според шефовете му с нула лева в касата ще започне участие в родната тото лига?

Дали тези от БФС най-накрая не трябва да изпълнят задълженията си и да спазят собствените си правила и законите в България? Това разбира се са въпроси с повишена трудност когато е замесен отборът на всички власти.

Тити вместо да реве по студията, че никой не иска да им даде… Вместо да обвинява всичко живо в България, да се подмазва на правителството и да се прави на шут да вземе да се опита сам да си намери спонсори и пари. Крайно време е тези в синьо да спрат да бъдат като едни, които се водят малцинство и да спрат като тях да искат всеки път някой да им даде. 100 и кусур години на сините им се дава… Стадион, спонсори, не плащат данъци… Хайде стига толкова.

Ако бившите милиционери не могат да се оправят сами е редно изпълнителния директор да направи каквото трябва и да обяви несъстоятелност. Или БФС най-накрая да изпълни разпоредбите си и да спази правилата.

За други отбори БФС беше много строго и за много по-малко “спазваше правилата”, а сега…

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Писмото на “феновете” на Арда до БФС поражда единствено смяхПисмото на “феновете” на Арда до БФС поражда единствено смях

Последно време декларациите са на мода в България и тези от Кърджали, които се водят фенове на Арда решиха да не се отклоняват от “модерните” тенденции и сътвориха едно писмо

Проблеми в ЦСКА преди старта на първенството?… Не мисляПроблеми в ЦСКА преди старта на първенството?… Не мисля

Малко преди мача за суперкупата и старта на първенството изглежда, че ЦСКА има проблеми с контузени футболисти. “Обективните” не спират да пишат за тях и да обясняват колко “тежко” е

Майкъла отново се изказва неподготвенМайкъла отново се изказва неподготвен

Всички, които следят футболът в България са попадали на “анализите” на “великият анализатор” Георги Илиев. Човекът, който преди известно време беше един от тези, които фалираха ЦСКА не спира да