Не разбирам цялата тази драма със звездата на Черно море

May 1, 2020

Толкова много се изписа за опитите на ЦСКА да привлече “звездата” на черноморци Мартин Минчев, че направо не е истина. Такива неща се пишат за въпросния футболист, че имам чувството, че ЦСКА искат да вземат не някаква звезда от средняшки отбор, а някого от калибъра на Меси, Дибала, Салах или дори по-добър от тях..

Всеки ден се пише за някаква нова офанзива по привличането му при червените. Изведнъж изкочиха някакви цифри от рода на милион и половина евро за него…Хайде стига глупости! Бил най-големия талант на българския футбол. Искали го редица европейски клубове… Дали? Не, че нещо, но този си е измислена звезда. ЦСКА му предложиха, той отказа и това би трябвало да е края на сагата. “Звездата” Минчев май е наясно, че да си първи на село не означава, че ще си първи и в града. На червените не им трябва играч, който няма самочувствието, че ще пребори всяка конкуренция и ще се наложи като титуляр. Точно поради тази причина си мисля, че този не трябва на ЦСКА… Още повече за милион и половина.

ЦСКА си има Митко Митков. Той показа, че го може, и че е готов да докаже на всеки, че е по-добър от него. Показа, че е готов да се бори със всеки за титулярно място. Такива футболисти трябват на ЦСКА, а не някакви измислени звезди.

Ясно е, че червените си връщат Митко Митков, Лясков, Тонислав Йорданов и Мартин Смоленски. Те са абсолютно достатъчни, а някакви измислени герои като въпросния Мартин Минчев са ненужни на армейците. Нищо против тази звезда, но според мен няма място в ЦСКА.

Не ЦСКА трябва да иска Минчев, той трябва да иска ЦСКА…

автор:

Симеон Димитров