Не разбирам цялата тази драма със звездата на Черно море

Не разбирам цялата тази драма със звездата на Черно море post thumbnail image

Толкова много се изписа за опитите на ЦСКА да привлече “звездата” на черноморци Мартин Минчев, че направо не е истина. Такива неща се пишат за въпросния футболист, че имам чувството, че ЦСКА искат да вземат не някаква звезда от средняшки отбор, а някого от калибъра на Меси, Дибала, Салах или дори по-добър от тях..

Всеки ден се пише за някаква нова офанзива по привличането му при червените. Изведнъж изкочиха някакви цифри от рода на милион и половина евро за него…Хайде стига глупости! Бил най-големия талант на българския футбол. Искали го редица европейски клубове… Дали? Не, че нещо, но този си е измислена звезда. ЦСКА му предложиха, той отказа и това би трябвало да е края на сагата. “Звездата” Минчев май е наясно, че да си първи на село не означава, че ще си първи и в града. На червените не им трябва играч, който няма самочувствието, че ще пребори всяка конкуренция и ще се наложи като титуляр. Точно поради тази причина си мисля, че този не трябва на ЦСКА… Още повече за милион и половина.

ЦСКА си има Митко Митков. Той показа, че го може, и че е готов да докаже на всеки, че е по-добър от него. Показа, че е готов да се бори със всеки за титулярно място. Такива футболисти трябват на ЦСКА, а не някакви измислени звезди.

Ясно е, че червените си връщат Митко Митков, Лясков, Тонислав Йорданов и Мартин Смоленски. Те са абсолютно достатъчни, а някакви измислени герои като въпросния Мартин Минчев са ненужни на армейците. Нищо против тази звезда, но според мен няма място в ЦСКА.

Не ЦСКА трябва да иска Минчев, той трябва да иска ЦСКА…

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

бфс

Силен български футбол може да има единствено с нов БФС и спазване на правилатаСилен български футбол може да има единствено с нов БФС и спазване на правилата

Измина още една година и все още родният футболен запалянко, с много малко изключения, предпочита да гледа първенствата на запад от България вместо нашенската “висша лига”. Причините за това са

От ЦСКА все пак се надяват на 30% от капацитета на “Васил Левски”От ЦСКА все пак се надяват на 30% от капацитета на “Васил Левски”

До края на тази седмица армейците ще пуснат в продажба билетите за Лига Европа. Те ще са на цена от 18 до 36 лева. Преди да се случи това, обаче