Май ДК има друг ценоразпис за ЦСКА

Дисциплинарната комисия към БФС оповести своите решения след последния кръг от Първа лига. Отново тимът на ЦСКА ще трябва да заплати най-висока глоба. Този път червените са санкционирани за опитите на играчи и треньори след мача да потърсят отговорност от главния рефер. Това е формулирано от ДК като “опит за саморазправа с длъжностни лица” и за него ЦСКА трябва да плати 4000 лв. Със всички други наказания глобата минава 8000 лв.

Тези от БФС освен да дерат армейците на терена ги дерат и след това с глоби. Общо взето каквото и да се случва след всяка сбирка на ДК ЦСКА има да плаща около 10000 лв. глоби.

Любопитно от днешните решения на Дисциплинарната комисия е наказанието на ЦСКА “за хвърлени предмети”. Глобата за червените е 2000 лв. за няколко хвърлени пластмасови бутилки от вода. Миналата седмица в Повдив едни смърфове замеряха Бусато с камъни. Имаше и попадение, но тогава глобата на смърфовете за “хвърлени предмети” беше 300лв. Едни други пък се биха по между си и с полицията и глобата им отново беше по-малка… Примери много.

Да не би в БФС за ЦСКА освен други правила на футбола, да имат и друг ценоразпис за наказания? В мачовете на ЦСКА познатите правила на футбола не важат. Наказанията на ДК срещу армейците пък винаги са по-високи от на другите…

автор:

Симеон Димитров

сподили в социалните мрежи