Май ДК има друг ценоразпис за ЦСКА

October 6, 2020

Дисциплинарната комисия към БФС оповести своите решения след последния кръг от Първа лига. Отново тимът на ЦСКА ще трябва да заплати най-висока глоба. Този път червените са санкционирани за опитите на играчи и треньори след мача да потърсят отговорност от главния рефер. Това е формулирано от ДК като “опит за саморазправа с длъжностни лица” и за него ЦСКА трябва да плати 4000 лв. Със всички други наказания глобата минава 8000 лв.

Тези от БФС освен да дерат армейците на терена ги дерат и след това с глоби. Общо взето каквото и да се случва след всяка сбирка на ДК ЦСКА има да плаща около 10000 лв. глоби.

Любопитно от днешните решения на Дисциплинарната комисия е наказанието на ЦСКА “за хвърлени предмети”. Глобата за червените е 2000 лв. за няколко хвърлени пластмасови бутилки от вода. Миналата седмица в Повдив едни смърфове замеряха Бусато с камъни. Имаше и попадение, но тогава глобата на смърфовете за “хвърлени предмети” беше 300лв. Едни други пък се биха по между си и с полицията и глобата им отново беше по-малка… Примери много.

Да не би в БФС за ЦСКА освен други правила на футбола, да имат и друг ценоразпис за наказания? В мачовете на ЦСКА познатите правила на футбола не важат. Наказанията на ДК срещу армейците пък винаги са по-високи от на другите…

автор:

Симеон Димитров