Един бивш директор в ЦСКА отново прочете речта си за нова “Армия”

January 10, 2021

Днес един бивш футболист и директор в ЦСКА отново се изказа за стадиона на ЦСКА. Интересното в изказването на директора, който беше част от тези, които фалираха ЦСКА е, че днес повтаря като папагал думите си от преди седмица-две… Държавата била свършила всичко, което трябва. Сега Гриша Ганчев трябвало да даде едни 20 милиона и държавата в лицето на премиера ще даде още 20 за да си построи ЦСКА стадион…

Дали този човек си вярва в това, кето говори или просто казва през определено време в определени медии това, което са му казали? Идват избори, а този, който уж е готов да даде 20 милиона знае, че е по-добре една огромна фенска маса като тази на ЦСКА да е на негова страна.

Дали Майкъла наистина вярва в това, което казва или има други мотиви?

Преди години като беше директор на ЦСКА непрекъснато казваше, че армейците нямат проблем с финансите и няма начин да фалират. Всички видяхме какво стана малко след това. Тогава всички видяхме и колко струва думата му.

Сега Майкъла твърди, че Министърът на спорта е свършил всичко, което трябва, а единствента пречка пред старта на строителството на нов стадион е Ганчев, който не давал едни 20 милиона… Тук изниква логичният въпрос. След като всичко е свършено и няма проблем да се започне строителството на нов стадион защо до момента няма издадено разрешение за строителство? Защо Министърът не е завършил и процедурата по вкарване в устройствения план на терена в Панчарево? Защо няма разрешение от главния архитект на София и от кмета г-жа Фандъкова, и узаконяване на цялата процедура по строителство? Дребни подробности, но от съществено значение.

И още едно нещо, което много ме озадъчава. Как ей така ще бъдат дадени едни 20 милиона от премиера за стротелството на стадион на ЦСКА? Ако се дават държавни пари това решение не би трябвало да е само на премиера. Ако дава собствени левове е друго, но според декларациите му за доходи давани през годините той не притежава такива пари.

Топката била в “краката на шефовете на ЦСКА”. Трябвало да внесат едни 20 милиона. После трябвало да се уточнят няколко “дребни детайла”, да се узаконят някои неща и да има разрешение от главния архитект на София… Тук въобще не се коментират жалбите на “зелените”, за които няма срок за разглеждането им… Майкъла си знае за какво напоследък през определено време повтаря една и съща реч. Причината обаче със сигурност не е ЦСКА.

Последните две години видяхме “дребните неща” колко време отнемат… Една оценка на “Армията” и Панчарево отне малко над половин година. Разни други “дребни неща” също отнеха доста повече време от колкото е нужно. Всичко това ме кара да си мисля, а най-вероятно и не само мен, че в този момент давайки 20 милиона шефовете на ЦСКА ще се окажат притежатели на половината от нищо…

Защо тези пари не се оставят например в сметка под условие… Когато се случат нещата от там да се захранват строителните работи. Или това не устройва тези, които искат левовете? Май е така…

Според Майкъла в момента проблемът е Гриша Ганчев… За това е напълно прав. Ганчев е проблем, но не за ЦСКА, а за тези, които са комплексирани и мразят ЦСКА… За всички останали.

Крайно време е този, който взе дейно участие във фалита на ЦСКА да спре да се изказва по теми свързани с червените.

автор:

Симеон Димитров