Десподов разочарован от ЦСКА?

June 14, 2021

Днес новата звезда на проекта от Делиормана даде едно интервю, в което направи “равносметка на кариерата си”. В неговата глава явно щом взема добри пари всичко се развива добре, но истината е съвсем друга. Кариерата на футболиста Десподов приключи в момента, в който реши да остави на втори план честта и достойнството си и да приеме парите на човека от Разград. Звучи малко пресилено, но за негово съжаление е точно така. Имаше качествата и възможността да стане голям, но не му се получи, а за това си е виновен единствено той.

С игрите си за ЦСКА Десподов бързо се превърна в любимец на червена българия. Дори малко повече. Червените фенове го бяха вдигнали на мини пиадестал, а той само с един ход слезе от там. Звездата на ЦСКА по една или друга причина не успя в Италия и реши да избере парите на адаша. Въпреки всичко, което беше казал преди това за отборът от Разград заигра за тях. Феновете на червените му отдадоха заслуженото, а той се почувства засегнат и обиден.

Честно казано не знам за кой е по-обидно всичко това? Дали за Десподов, който обиждаше по всякакъв начин проекта от Делиормана или за самите делиорманци… За проекта е ясно, че шефът му много иска неговото нещо да е като ЦСКА. Сравнява се с червените, опитва да им подобри рекордите и привлича всички изкушили се от парите червени предатели. Случаят с Десподов е същият… Обиждаше сбирщината на чичо Киро по всякакъв начин, но пък беше звездата на ЦСКА… Трябва да го има…

За Десподов какво да се каже… Плю срещу тези от разград, а после… като видя левовете забрави за неща като чест, достойнство и такива ми ти “дребни” нещица, които би трябвало да са водещи за всеки човек.

Десподов бил “огорчен и разочарован” от феновете на ЦСКА… Стига бе! Истината е, че вече никой в ЦСКА не се интересува от “космонафта”. Предателите не се толерират на “Армията”… Те просто се забравят… А когато те забравят феновете не си съществувал. Ако Десподов се огледа малко ще види и други забравени предатели, които вече никога няма да бъдат част армейците. За тотва той и тези около него не трябва да са разочаровани от феновете на ЦСКА, а от себе си. Те вече са забравени.

Истината е, че каквото и да прави проекта никога няма да се доближи до ЦСКА дори малко. Това вече дори малките деца го знаят. Колкото и пари да се излеят в Разград проекта ще си остане проект.

Десподов, какво е чувството да празнуваш десета титла само пред роднините на футболистите? Колкото и пари да даде господинът от Разград няма как да купи любовта на феновете. Не трябва да си разочарован и огорчен от феновете на ЦСКА, а от теб самият. Има едни неща като чест и достоинство. Ти сега не ги разбираш. Радваш се на добрата заплата дадената ти от “проектанта” и се разочароваш и обиждаш на червените фенове… Може и да разбереш за какво става въпрос някой ден когато раазбереш, че кариерата ти е свършила малко след като е започнала, а на бенефисът ти единствените “звезди”, които ще можеш да поканиш ще са Марселиньов, Вандерсонов, Моци, Дяков и подобни, а феновете ще са роднини и познати. Тогава евентуално може и да се сетиш, че парите не са всичко.

Чест! Достойнство!

Когато не притежаваш нито едно от тези качества няма защо да си разочарован от другите.

Единствено може да си разочарован от себе си… Ще си прав.