В юношите на ЦСКА има хляб

В юношите на ЦСКА има  хляб post thumbnail image

ЦСКА победи в третата си контрола от лагера в Турция. За мачът няма какво толкова да се каже. Армейците очаквано победиха, а Акрапович отново заложи на два различни състава през двете полувремена. Единствения, който игра мако повече от 45 минути беше Мазику.

Освен, че армейците избистрят новата тактика и стават все по-стабилни другото важното е, че юношите, които бяха повикани на подготовката с ЦСКА отново бяха на добро ниво. В трите контроли те показаха, че съвсем скоро ще може да се разчита все повече на тях. Бучков показа добри игри и като дефанзивен халф, и като централен защитник. Днес фокусът определено пада върху Смоленски. Той отбеляза два от головете за армейците за победата с 3-0. Вярно, че Септември Симитли не е някаква кой знае каква класа, но пък за млад играч винаги е добре когато му се гласува доверие и най-важното, когато вкарва… два.

Като цяло е добре, че се дава шанс на юношите да покажат какво могат. През тази подготовка те се представят на доста добро ниво. Има хляб в младите армейци. Единственото, което трябва е да не спират да се трудят, да спазват дисциплината и режима, и да искат да вървят нагоре.

Ясно е, че нещата няма да се случат от днес за утре, но ако продължават в същия дух има бъдеще пред тях. Реално така тръгна и Вальо Антов. Подготовки с “А” отбора, работа, търпение и ето, че нещата му се получиха.

Сега реално всичко зависи от тях. Показаха, че могат. Сега трябва да не отстъпват, да бъдат търпеливи и да надграждат.

Може пък Смоленски и Бучков да са новите звезди на българският футбол… Показаха, че могат. Сега остава да го докажат. От тях зависи.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Сините със странен трансферен ходСините със странен трансферен ход

Столетниците от Подуяне са предприели изключително странен трансферен ход. Сините взимат на пробен период футболист изгонен преди две години от Герена. Отборът от Подуяне изпитва дефицит на футболисти играещи на

Отворено писмо на Георги Атанасов до червената общностОтворено писмо на Георги Атанасов до червената общност

Георги Атанасов, който е журналист и голям привърженик на ЦСКА пусна отворено писмо до червената общност. Ето го и него: “Отворено писмо на Георги Атанасов до червената общност ЗА ДА СИ СПЕСТИМ БОЛКАТА… Уважаеми