В контролата срещу врачани ЦСКА видя какво ги чака в тото лигата

February 2, 2021

ЦСКА победи Ботев Враца с 3-1 в контрола, която се игра на “Армията”. Армейците направиха добър мач и победиха абсолютно заслужено. Червените играха добре и вкараха три страхотни гола на врачани, а голмайсторите за ЦСКА отново бяха различни..

Армейците се поздравиха с хубава победа след добра игра, но това не беше най-важното. В този мач армейците видяха какво ги очаква в тото лигата… Безумни влизания, груби фалове, много ритане, бутане и странни отсъждания на съдията в тяхна вреда. Явно това ще трябва да очакват Занев и компания от повечето отборчета и съдии в тото лигата. Като не могат да победят ЦСКА поне да контузят някой… Ако не успеят съдията евентуално ще се погрижи.

Рядко се случва в контролен мач да има червени картони и поне три спречквания и разправии между играчите заради груба игра, но днес слетобед се случи. Врачани въобще не се колебаеха да влизат откровенно грубо на червените. Юга напусна контузен, а е цяло чудо, че не го последваха и други… При такава груба игра в контрола направо не ми се мисли какво ще се случва в официалните мачове, в които се взимат и премии.

Явно новата стратегия е такава… Като не можеш да победиш ЦСКА поне да контузиш колкото се може повече техни играчи.

Каквато и да беше контролата беше полезна. ЦСКА игра добре. Вкара три гола след страхотни атаки и като цяло армейците стояха добре… Дори и в защита.

Тото лигата стартира след няколко дни. Отборът на ЦСКА е силен и е готов за първото място. Да му мисли агата и неговата трупа… Или вече е помислил?

автор:

Симеон Димитров