Акрапович започна тренировките в ЦСКА

November 13, 2020

Първите тренировки на Акрапович в ЦСКА протичат с по-ограничен състав. Той е лишен от 7 състезатели, които отсъстват по различни причини от състава на ЦСКА.

Петър Занев все още лекува контузия, Иван Турицов пък е с C0VID-19 и отпада от сметките за следващите около 2 седмици. Освен тях липсват и ангажираните с национали отбори – Георги Йомов, Валентин Антов, Тонислав Йорданов, Брадли Мазику и Амос Юга.

С помощта на Кирил Динчев Акрапович вече се е запознал с кондиционното състояние на всеки един от наличните в момента играчи. Освен това треньорът на “червените” е изгледал на запис голяма част от мачовете на отбора. Целта му е била да се запознае детайлно с представянето на футболистите и да направи по-задълбочен анализ на играта им, както и до колкото е възможно да добие някаква представа за силните и слабите им страни.

Треньорът е започнал да провежда индивидуални разговори с всеки един от футболистите.

След като от БФС потвърдиха, че мачът от турнира за Купата на България между Ботев (Ихтиман) и ЦСКА ще се играе на стадион “Българска армия” дебютът на Бруно Акрапович ще бъде на 14.11. (събота) от 15.45 часа на “Армията”.

НЕ-СПОРТ