Агата много иска да си легитимира проекта, а КД19 се прецака

October 5, 2020

Проекта от Разград привлече Десподов. На този етап КД19 е под наем в отбора на чичо Киро. С този ход шефа на “националната кауза” цели единствено да си легитимира проекта. След някой друг ден ще каже, че двамата най-добри в националния са от неговия отбор…

Честно казано не знам каква е била идеята и какво е мислел КД19 докато си е слагал подписа върху договора с делиорманци, но това със сигурност е голямо предателство.

Десподов според мен се прецака жестоко. Ако има късмет ще поиграе в проекта, а след това… Като Дяков от задния изход… Сега завалията се моли на Пирин да го вземе и да си направи бенефис там… А Дяков се водеше легенда на проекта.

Знам, че парите са важна част от живота ни и заради това се опитвам по някакъв начин да оправдая постъпката му, но също знам, че има едни понятия като чест, морал, достойнство… С подписа си върху листчето в офиса на Агата всичко това вече не се свързва с КД19.

До вчера цяла червена България подкрепяше Десподов, а от тази вечер ще го подкрепят няколко къщи от Разград… Или не? Не знам. Нека попита Дяков колко “фена” го изпратиха като си тръгваше от Разград.

автор:

Симеон Димитров