ЦСКА с още двама нови

ЦСКА с още двама нови post thumbnail image

След финландеца Томас Лам от ЦСКА обявиха трансферите и на още двама нови. Хърватският дефанзивен халф Карло Мухар и нападателя на Славия Калоян Кръстев.

Карло Мухар идва при червените като преотстъпен от Лех Познан. Ако се представи на ниво до края на сезона армейците ще могат да активират опция за окупуването му. Мухар премина медицинските прегледи и в сряда ще замине с ЦСКА за лагера в Банско.

Другият нов в червените редици е нападателят на Славия Калоян Кръстев. За разлика от хърватинът той е познато лице и червените фенове са по наясно с качествата му. Кошмарът на сините през последните сезони и фен на армейците от дете в момента е с националния отбор и няма да присъства на лагера на червените в Банско, но реално той е наясно с родната футболна действителност и ЦСКА, и няма нужда от някаква аклиматизация. Ще му трябва само малко сработване с останалите в отбора, но вярвам, че ще му се случи в движение.

Паузата за националните отбори е идеалана възможност Мухар и Лам да се сработят с отбора.

Здраве, късмет и много успехи с червената фланелка.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

“Нека футболът възтържествува!!!”“Нека футболът възтържествува!!!”

Вчера един член на изпълкома, собственик на отбобр в “А” група и собственик на телевизията, която излъчва родното първенство направи странно изказване….”Нека футболът възтържествува”. Ами, господин член, всички фенове на