ЦСКА представи отбора за новия сезон и загуби

August 1, 2020

ЦСКА загуби последната си контрола преди началото на тото лигата, а преди нея армейците представиха своя отбор за новия сезон.

Не мисля, че трябва да се правят някакви драми от тази загуба. Контрола като контрола. До около 60-тата минута армейците не играха лошо и не дадоха много шансове на новака в тото лигата. След това Белчев смени почти целия отбор и играта като цяло не се получаваше много-много, а на моменти и действията на монтанци не подхождаха на контролен мач.

Като цяло имаше полза от тази контрола. Това, че ЦСКА загуби няма никакво значение… За монтанци си е престижен резултат от престижна контрола. За армейците е важно, че Соу явно продължава да е във форма и да бележи. Дано продължи така колкото се може по-дълго. Видя се, че Занев и Гълъбов не трябва да играят заедно като централни защитници. Стана ясно, че по принцип ЦСКА разполага с четирима централни защитници, а де факто има само двама. Новите показват интересни неща. Вярвам, че Стамен Белчев си е направил необходимите изводи от изиграните две контроли и полловина.

Другата седмица започва първенството. Неприятното е, че започва без фенове по стадионите, но да се надяваме, че след като отвориха всичко скоро ще пуснат и публика на стадионите… Все пак футбола е за феновете, а мястото на феновете е на трибуните, не пред телевизорите.

автор:

Симеон Димитров