“Сигурният източник” на един встник продаде Соу в Турция

“Сигурният източник” на един встник продаде Соу в Турция post thumbnail image

Тази зимна подготовка около ЦСКА е доста тихо. Няма някакви гръмки новини за трансфери или пък някое скандалче и един вестник реши да спретне новина.

Според родния ежедневник ЦСКА ще продаде Соу на турският Галатасарай. Според това, което са написали във въпросният вестник информацията е от сигурен източник и едва ли не Соу вече пътува за Истанбул. “Чим-бом” били готови да дадат 6-7 милиона евро…6 или 7 ?

В течение на годините спортния екип на този вестник често е “хвърлял бомби” за трансфери на кой ли не. Като няма какви толкова да напишат и пускат някоя “новина”. Преди много време същите тези хора отново бяха пуснали “новина от сигурен изтояник” според която едва ли не всички водещи отбори в Европа желаят Гонзо. Същото беше и с Краев. То не беше Ювентус, Манчесттър Сити, Арсенал и кой ли още не… Според вестникът не остана отбор в Европа, който да желае да привлече Краев… Подобни “новини” се пускаха за кой ли не. Миналото лято “сигурните източници” пращаха Кери и Тиаго къде ли не… После какво стана? Видяхме колко струват “новините” на вестника… Нищо! “Сигурният източник” май е само в главите на тези, които пишат там, а в “новините” им няма почти нищо вярно.

Същото е и сега. Единственото вярно нещо е, че Галатасарай търси още един нападател. По логиката на вестника може да се напише, че поне още десетина водещи европейски, които си търсят нападател отбора взимат Соу. В момента се сещам за Арсенал и Манчестър Сити… ” Сигурният източник” как не се е сетил за тези опции? Много по-гръмко заглавие щеше да е “Сити взима Соу”!

От ръководството на ЦСКА са казали, че “има запитване от Галатасарай за цената на Соу, но нищо конкретно. Оферта не е пристигала”.

В крайна сметка на този етап няма нищо. Всичко това са свободни съчинения на вестникарите. Разбира се ако наистина се получи такава оферта Соу много трудно ще остане на “Армията”, но на този етап е в София и се готви да стане шампион с ЦСКА.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Ако не беше силният съдийски фактор, на кое място щеше да е проекта от Делиормана и кой ще е съдия следващия кръг в Разград?Ако не беше силният съдийски фактор, на кое място щеше да е проекта от Делиормана и кой ще е съдия следващия кръг в Разград?

 Днес един спортен ежеднрвник зададе три въпроса. В интерес на истината въпросният ежедневник доста често задава разни въпроси, но никой не отговаря на тях. Въпросите увисват във въздуха и всеки

Грозно е да се използва спорта за политика и предизборни целиГрозно е да се използва спорта за политика и предизборни цели

Напоследък е ясно заиграването на някои родни политици с футбола. И по специално с агитките на двата столични отбора. Едните пристанаха на бившите управляващи и като виждаха върволицата от спонсори