Проекта все пак направи изненада в Лига Европа

February 20, 2020

 

Проекта от Разград все пак успя да направи изненада тази вечер в Лига Европа. Интер ги победи без дори да успее да се изпоти, но пилетата на Гела успяха. Стигнаха до своето чудо и загубиха само с два гола.

 На своята арена пред “великата” си публика, която беше една идея по-тиха от треньора на каузата, пилетата на Гела успяха “да се представят достойно”.

Както всички знаят досега зеления проект като срещне отбор от средна и една идея по-виисока класа от Европа записваше загуби с поне пет гола. Шест е преобладаващата цифра след мача на таблото до името на опонентите на “националната кауза”, но тази вечер “каузата” успя. Загуби само с два гола. Всички свързани с проекта са оптимисти и за реванша, и не спират с хвалбите за отбора на Гела.

 По националната телевизия всички обясняваха как резултатът не бил реален, как “каузата” се е представила достойно и тем подобно глупости… Никой не иска да си загуби работата.

 Една от звездите на проекта пък  заяви след мача, че не заслужавали да загубят с два гола, и че никой от тях не очаквал да свирят дузпа за Интер.

 Ами, когато играеш с ръка в наказателното поле се свири дузпа. Такива са правилата на играта… Наясно съм, че за зелената “национална кауза” и за сините любимци на всички власти в България важат други правила, но… На запад от родината ни е така…

Не очаквахте … Не се ли научихте? Всеки път едно и също…

 Е, в крайна сметка след като проекта се е представил достойно не ми остава нищо друго, освен да честитя…

 Честито!

 

 

автор:

Симеон Димитров