Няма да ни спрете толкова лесно!

September 6, 2021

Коментарите на НЕ-СПОРТ се различават от тези на „обективните“ медии, които всички знаят на кого се кланят. Нямам представа дали е заради това и много се надяван да не е така, но  тези дни някой направи опит да ни спре… Е, създаде ни малко трудности, но трябва да е наясно, че няма да успее да спре НЕ-СПОРТ… Не и по този начин.

 Коментарите ще продължат да бъдат такива, каквито са. Наясно сме, че сме далече от така наречените „големи“. Наясно сме и, че нашите коментари не се вписват в разбиранията на въпросните „големи“ за обективност и някак сме успели да ядосаме някой… Някой, който да направи опит да ни спре… Явно всеки коментар, различен от тези на “обективните” не е приемлив. Независимо от къде е.

Правилото в „обективните“ за сбирщината на спонсора и проекта от Разград „или добро или нищо“ при нас не важи. Ще продължим да се отнасяме с неуважение към тези от сегашния БФС, проекта от Разград и нещото „48“ на спонсора. Според нас това са причините родния футбол да пропада все по-надолу… Туморът на футболът в България. Отстраняването му ще е трудно, но не невъзможно и рано или късно ще се случи.

 Ще продължим да се отнасяме и с нужното уважение към ЦСКА. Отборът, който въпреки всичко оцелява и дърпа родния футбол нагоре.

 Ще трябва да разочароваме всички, които не искат да виждат коментарите на НЕ-СПОРТ. Това, което направихте е недостатъчно за да ни спрете… Не и по този начин… Само толкова ли можете?  Едно е да изгониш коментатор позволил си да критикува измисления „хегемон“, друго е да спреш някой да казва и пише това, което мисли… Особенно, когато той е уверен, че това е така.

 Жалкия опит не успя. Няма да успее и следващия път… НЕ-СПОРТ отново е на линия и ще продължи в същия дух… Харесва ли ви или не.

Продължаваме!

НЕ-СПОРТ