Нещо много странно се случва след първия кръг от Лига Европа

October 23, 2020

ЦСКА загуби от Клуж първият си мач от групите на Лига Европа и веднага част от “феновете” на червените поискаха смяна на треньора и тотална промяна при армейците. Цялата тази драма ми е направо нереална.

След мачът с Базел всички в червено бяха герои. Супер отбор и супер футболисти… Сега какво се случи? Едни “фенове”, които бяха затихнали, не обелваха дума и чакаха грешна стъпка на червените започнаха отново… Като под команда… И всеки път едно и също… Белчев не става! Искаме Стойчо или някой друг. Всички футболисти са ментета… Искаме други и повече българчета. Въобще познатите приказки.

Искат си тези “фенове” някакви неща все едно със Стойчо Младенов в Европа ЦСКА стига неизменно поне до финал… Всички помним какво се случи срещу Зимбру…Или Мура. Двете най-срамни загуби на ЦСКА в Европа са под ръководството на Младенов.

За “повече родни футболисти” въобще не искам да коментирам. Само ще попитам “разбирачите”, които искат наши момчета. Какво стана със Стойчо Атанасов? А с Лясков? Някой от всички тези “разбирачи” да каже нещо за Чорбаджийски ?

Ако започна да избрявам всички наши момчета, които имат качества, играли са в ЦСКА и са били сривани със земята от въпросните “разбирачи” ще трябва да пиша имена до утре…

ЦСКА загуби от отбор, който преди около два-три месеца отпадна от носителя на купата на Лига Европа без да загуби в два мача. “Честните и обективните” веднага нарекоха загубата на ЦСКА провал, а тези, които цяла година сипят ругатни към отбора и ходят на стадиона само когато червените ще вземат купа подеха “щафетата”.

Любопитното е, че тези от Делиормана също загубиха. Проекта може да се радва, че не загуби с унизителна разлика. За това, обаче не се споменава много.

За проекта или добро или нищо… Да не би проекта нещо…

Каквото и да се говори и пише тази година в Европа ЦСКА постигна повече, отколкото някой е очаквал. Сега в групите целта пред армейците трябва да е ако може да се спечели някоя друга точка, която ще помогне догодина отново да се влезе в групите на някоя от лигите.

Каквото и да си говорим без парите от Европа няма как да се направи конкурентен отбор на проекта. Ще се въртят едни футболисти и ЦСКА ще си тъпче на едно място. Проектантът го знае това много добре и затова прави всичко възможно да няма реални конкуренти.

От армейците зависи дали ще се подведат от агата и никога няма да бъдат реален конкурент или ще продължат пътя, по който са поели, ще направят силен отбор и ще “бутнат душманите”.

автор:

Симеон Димитров