Нещо много странно се случва след първия кръг от Лига Европа

Нещо много странно се случва след първия кръг от Лига Европа post thumbnail image

ЦСКА загуби от Клуж първият си мач от групите на Лига Европа и веднага част от “феновете” на червените поискаха смяна на треньора и тотална промяна при армейците. Цялата тази драма ми е направо нереална.

След мачът с Базел всички в червено бяха герои. Супер отбор и супер футболисти… Сега какво се случи? Едни “фенове”, които бяха затихнали, не обелваха дума и чакаха грешна стъпка на червените започнаха отново… Като под команда… И всеки път едно и също… Белчев не става! Искаме Стойчо или някой друг. Всички футболисти са ментета… Искаме други и повече българчета. Въобще познатите приказки.

Искат си тези “фенове” някакви неща все едно със Стойчо Младенов в Европа ЦСКА стига неизменно поне до финал… Всички помним какво се случи срещу Зимбру…Или Мура. Двете най-срамни загуби на ЦСКА в Европа са под ръководството на Младенов.

За “повече родни футболисти” въобще не искам да коментирам. Само ще попитам “разбирачите”, които искат наши момчета. Какво стана със Стойчо Атанасов? А с Лясков? Някой от всички тези “разбирачи” да каже нещо за Чорбаджийски ?

Ако започна да избрявам всички наши момчета, които имат качества, играли са в ЦСКА и са били сривани със земята от въпросните “разбирачи” ще трябва да пиша имена до утре…

ЦСКА загуби от отбор, който преди около два-три месеца отпадна от носителя на купата на Лига Европа без да загуби в два мача. “Честните и обективните” веднага нарекоха загубата на ЦСКА провал, а тези, които цяла година сипят ругатни към отбора и ходят на стадиона само когато червените ще вземат купа подеха “щафетата”.

Любопитното е, че тези от Делиормана също загубиха. Проекта може да се радва, че не загуби с унизителна разлика. За това, обаче не се споменава много.

За проекта или добро или нищо… Да не би проекта нещо…

Каквото и да се говори и пише тази година в Европа ЦСКА постигна повече, отколкото някой е очаквал. Сега в групите целта пред армейците трябва да е ако може да се спечели някоя друга точка, която ще помогне догодина отново да се влезе в групите на някоя от лигите.

Каквото и да си говорим без парите от Европа няма как да се направи конкурентен отбор на проекта. Ще се въртят едни футболисти и ЦСКА ще си тъпче на едно място. Проектантът го знае това много добре и затова прави всичко възможно да няма реални конкуренти.

От армейците зависи дали ще се подведат от агата и никога няма да бъдат реален конкурент или ще продължат пътя, по който са поели, ще направят силен отбор и ще “бутнат душманите”.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

ЦСКА е на маратон… В момента важна е победатаЦСКА е на маратон… В момента важна е победата

В последното издание на така наречеченото „вечно дерби“ ЦСКА постигна закономерна и необходима  победа… Така, както беше и в другите мачове от първенството. В момента армейците са на маратон и