Марадона…

September 1, 2019

Али Соу да не е Марадона?

Риторичен въпрос. За всички е видно, че Соу не е във форма.Поне не във тази форма от миналата година. Тогава показа,че може да бележи, но тогава имаше сериозен конкурент в атаката в лицето на Мауридес. А сега? Сега нищо.На книга има конкуренция, на практика – не. И продължава да е титуляр във всеки мач. Защо тогава взимаме други нападатели като дори не ги виждаме? И това е риторичен въпрос. Ама, стига толкова риторика. ЦСКА има и други нападатели. Нека Соу да седне на пейката за някой друг мач. Вместо него него има кой да излезе. И ако тренера не иска да види новите какво могат спокойно може да пусне Евандро на негово място. Ако не иска новите, то защо въобще ги взимаме?

На Соу му трябва малко “лечебно” стоене на пейката. За да види, че не е незаменим. На ЦСКА му трябва нападател като него миналата година… И нов треньор.

Соу ще си върне формата след кратко стоене на резервната скамейка, но трньора… Стамен Белчев е зает.Имаш Христо Янев под ръка. Добър треньор спечелил последната купа за ЦСКА.Ами дай му шанс.

Соу малко резерва, Янев – треньор. Това, май сега е нужната промяна…

автор:

Симеон Димитров