За пореден път сините са “добри” само едно полувреме

February 2, 2021

Последната контрола на сините на хърватска земя приключи със загуба. Според “обективните” отборът от Подуяне е играл страхотно първото полувреме, а второто не им се е получило и са загубили…

Не беше ли така и в другите контроли? Отборът играе нещо през първото полувреме и нищо второто.

Срещу Бачка Топола, кошмарът Олимпия и останалите май беше същото? Явно отборът от крайният квартал успява само едно полувреме и когато противниците им играят и през второто става сложно.

Суперлативите за отборът от Подуяне и техния треньор не спират. “Обективните” не спират да обясняват колко много се е променил към добро отборът от бившето пасбище. Като се слушат техните коментари и анализи чак започваш да се чудиш те дали говорят за същите, за които и ти мислиш.

“Пропагандата е велико нещо”, но не всеки път води до успех. В случая с отборът от крайния квартал всичко това евентуално води единствено до успокояване на феновете. Те сигурно също могат да видят какво точно прави синият отбор в Хърватска, но коментарите на техните хора в “обективните” повече им харесва.

Тото лигата стартира отново след около десетина дни. Проектът от Разград се стресна и шефа намали плейофните мачове наполовина. Сега като е ясно, че сините не могат повече от едно полувреме. Дали няма тото лигата да направи революция във футбола… ?Ако ревльото се помоли на фен номер едно току виж футболът в България стане от едно полувреме… Или две от по 20 мин. Тогава сините ще имат шанс за бленуваното седмо място и бараж. .. Фенът може да го направи, а оправданието ще е като за всичко останало през последната година… Пазиме хората…

Остава сините да се обадят на човека и да се надяват на положителен развой.

НЕ-СПОРТ