Въпросът при сините е не дали ще вземат евро лиценз, а дали ще обявят несъстоятелност

Въпросът при сините е не дали ще вземат евро лиценз, а дали ще обявят несъстоятелност post thumbnail image

Тази сутрин в една от ефирните телевизии кандидатът на сините феновете за член на Надзорния съвет на клуба обясни, че отборът от покрайнините на София можело да не вземе лиценз за Европа.

Сините дължат на играчи и персонал 1,8 милиона лева. Като към тях добавим и сумата от 714 хиляди нови задължения към НАП, за които Сираков каза сумата става доста сериозна. Ако към нея прибавим заплатите и осигуровките за месец юни парите, които отборът от Подуяне трябва да преведе до края на месеца за да получи лиценз стават стяскащи. Не за друго, а защото именно Сираков скоро каза, че в касата на клуба има 100000 лева.

Ясно се вижда, че от началото на годината синия клуб не само, че не може да обслужва задълженията си, а и очевидно трупа нови. В този ред на мисли не е ли по-логично вместо за взимането на какъвто и да е лиценз да се говори за обявяване на несъстоятелност…Ако в следващите две седмици някой отново не даде на сините една доста сериозна сума това би трябвало да е на дневен ред. Не за друго, а защото се вижда, че номера с разсрочването не работи.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

ВНИМАНИЕ! ДЪРЖАВАТА ИЗБРА ТЕРЕН ЗА НОВ НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН В РАЗГРАД!!!!ВНИМАНИЕ! ДЪРЖАВАТА ИЗБРА ТЕРЕН ЗА НОВ НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН В РАЗГРАД!!!!

Снимката е от https://www.capital.bg Дотук само държавата си изпълни “задължението” за стадиона на “Лудогорец” За съоръжението бяха отделени 5 млн. лв. публични средства, а няма и следа от обещаните от

Това, което вчера се случи на “Армията” беше грозноТова, което вчера се случи на “Армията” беше грозно

Вчера “фенове” на ЦСКА направиха нещо, което не кореспондира с нормалното поведение на феновете на един отбор. Поне не и на отбор, който претендира да е голям. Група “развълнувани фенове”