Сега се фокусираме върху най-скъпите футболни трансфери

футболни-трансфери
September 26, 2022
на Световното първенство по футбол ще видим много от най-големите трансфери в света.

Време е за световно първенство! И светът на футбола е пълен с вълнение. Но колкото и да е вълнуващо, никой не може да пренебрегне факта, че трансферите стават все по-скъпи. Цената на някои играчи е завишена и е направена някоя голяма придобивка. Всички ние имаме свои собствени виждания за това. Но е съвсем очевидно, че такива клубове като ПСЖ, Барселона, Реал Мадрид и Манчестър Сити, да не изброявам само няколко, са богати и имат дълбоки джобове.

  • Направихме списък на 10-те най-скъпи футболни трансфери в историята, който ще бъде актуализиран при появата на нови данни. Топ 10 включва както някои надценени, така и някои големи придобивания. Всъщност трансферът на Неймар от Барселона в Пари Сен Жермен за 222 млн. евро беше най-скъпият трансфер в историята. Но не всички трансфери са толкова скъпи. Има и такива, чиято цена е сравнително малка. Основното нещо не е сумата, похарчена за даден играч, а качеството на този играч, което помага на новия му клуб да печели шампионати. Можете сами да решите дали си е струвало, или не.
  • На Световното първенство по футбол ще видим много от най-големите футболни трансфери в света и кой-колко струва на терена!
автор: Алекси Димитров