Боримиров, какво стана с “двата грама мозък”?

Borimirov, kakvo stana s "dvata grama mozak"?
March 16, 2024

Преди време Даниел Боримиров каза за героя от “Мъпет шоу” и вече “честно” избран за Президент на БФС Гонзо, че имал “два грама мозък”.

Любопитното е, че на последния конгрес именно Боримиров и неговия клуб гласуваха човекът с два грама мозък да управлява родния футбол. Според тези от “Герена” той е човекът, който има опитът и интелектът да извърши необходимите промени и да изведе родния футбол от блатото…

При такъв “неочакван обрат на събитията” е логичо да се запитаме как така Боримиров и тези от неговия отбор решиха, че кандидатът Гонзо е точния човек за шеф на футболния съюз. Те бяха тези, които преди време твърдяха, че фаворитът на статуквото, който вече е Президент на БФС има мозък единствено да “не се спъва и да ходи до тоалетната”… Те са и едни от първите, които го поздравиха за новия пост и му поелаха успех.

Какво, обаче накаар сините да гласуват за Георги Иванов е мистерия…

Първия вариант сините да подкрепят “легендата” си е, че смятат, че Георги Иванов-Гонзо е по-образован от тях… Това би трябвало да означава, че тези от “Герена” имат около грам мозък. Според Боримиров единият грам на Гонзо е да ходи до тоалетна, а другия да не се спъва като ходи… Кой ли грам им липсва…?

Втория вариант е тежка зависимост и/или силни комплекси….. Третия е: първия и втория вариант заедно.

Кой точно не е сигурно, но е ясно, че сините гласуваха за “човек с два грама мозък” да управлява родния футбол. Аз бих залоил на трети вариант…. Според букмейкърите най-вероятно той ще е с най-малък коефициент, но какво да се прави…

Симеон Димитров

НЕ-СПОРТ

Tags: