… За едно бивше вице …

January 2, 2020

Докато българския футбол спи дълбок зимен сън и няма какво толкова да се коментира на дневен ред отново излезе бившето вице на БФС.

В едно интервю за българска телевизия бившия четвърти заяви, че “няма вина за нивото на българския футбол”. После риторично попита “какво толкова е постигнал българския футбол” преди бившите четвърти да станат шефове… ???

Интересно!

Ами преди вашето управление господине, националния отбор се класираше за световно и европейско. Не губеше мачове срещу отбори като Малта, Косово, Азербейджан и други футболни анонимници. Това някак си е малка подробност, но важна.

Колкото и бившето вице да се прави на “ни – лук, ни – ял” фактите ще са си такива… Той и другарчетата му докато “похапват” съсипаха футбола ни. Шефа му, който го мъчи ишиас, всички вицета и всички съдии и комисии са “приятели” с едни членове, които правят каквото си поискат в родното ни тото първенство.

При тези обстоятелсва най-нормалното нещо е да се оттеглиш. За “наглите”, обаче това не е опция. При тях всичко е “до последно в далаверата”. Май точно затова екс-четвъртия продължава да желае да управлява родната футболна централа.

Друго интересно в интервюто беше темата за разслвдването и хотела му. Той, завалията хотел нямал. Жена му имала. Бре! Остава по примера на един депутат да каже, че не е знаел, че жена му има хотел. Той, депутата го каза за къща за гости, но идеята е същата. Вицето бая време беше кмет и са му ясни тия работи.

С две думи наглостта е голяма. Направо огромна… А, от страни изглежда, че на някои хора хич не им се изпуска далаверата.

Преди години въпросното вице беше голям халф. Сега е поредния тотално изложил се.

автор:

Симеон Димитров