0 – 0 за отборчето на Кирчо

December 1, 2019

ЦСКА и отборчето на гела завъртяха боево равенство. Тези от Разград бяха дошли именно за този резултат. Факта, че играха със седем дефазивни футболисти говори достатъчно. Те бяха стреснати, а ЦСКА не се възползва по никакъв начин от това. Леко рамо удари и съдията като тънкичко ги подкрепяше. Някой друг несвирен фал, някой друг измислен фал, леко накъсване на играта когато трябваше, но това вече сме го виждали и не трябва да е новина или оправдание.

ЦСКА днес трябваше да победи. Игра агресивно с хъс, но за пореден път гледайки мача си задавах въпроса :”Какво прави Отабор в отбора?”. Не съм специалист и това е мое мнение, но този Отабор не става! Може да гони топките на тренировка, защото е бърз, но за титуляр в ЦСКА не става. На неговото място има Кери, Давидов, Митко Митков… Далеч по-добри от него.

ЦСКА днес трябваше да победи изплашените делиорманци, но за пореден път се видя, че въпреки моментните си проблясъци Соу е за резервната скамейка.

ЦСКА днес трябваше да победи. От средата на второто полувреме делиорманци видимо бавеха времето и играеха за равния. Факта, че техния вратар е играч на мача говори достатъчно. Те бяха изплашени, а армейците не се възползваха от това.

Не съм доволен от това равенство. Едва ли някой истински фен е доволен. До паузата има още мачове. Сега идват далеч по-важните на този етап мачове за купата. Да ги изиграем, да ги спечелим, пък след това ще видим. Вярвам, че с много малко изключения ЦСКА има силни футболисти. Това първенство изпуснахме малко старта. Нека не забравяме и, че в момента стадиона е по-важен от всичко. Останалото ще дойде. Да, не победихме тези пред нас в класирането, но и те не ни победиха, а последните кръгове скъсяваме и дистанцията. Ако най-накрая започне да се играе феърплей лошия старт може да се навакса.

автор:

Симеон Димитров