Щом някой дава, сините взимат

May 20, 2020

Дарител номер едно на България през последния месец и половина погледна и към „Герена“. Явно трогнат от сълзите на Тити депутатът от ДПС реши да извади и подари едни 500 хиляди на сините. Ръководстото на закъсалия столетник естествено ги прие. След днешното събрание на Управителния съвет на клуба директора Колев се оправда с криза, отговорност към феновете и към клуба. Директора каза, че трябва да направят така, че клубът да оцелее, затова нямало какво да правят, освен да приемат дарението и да го изхарчат… Прав е директора докато той, ревльото и всички около тях говореха за чест, морал и достойнство банковите им сметки не нарастваха. Всеки иска да яде.

 Фен номер едно не пожела официално да дава и май е помолил фен номер две да даде някой лев. Това, че преди време всички в синьо обясняваха колко е лош този дарител и как нямал място в синия отбор в момента не важи. Преди време влажния поглед обясняваше колко спорен е бил образа на депутата от ДПС, а днес заяви, че нищо не би отказал…Сега той е дарител като всички останали и сините нямат нищо против него и парите му…

 Има едни девойки, които  харесват  всеки мъж, които им плаща… Как се казваха?…

 Май нещата с честта отидоха по дяволите, а морала и достойнството всички знаят, че не минават през „Герена“.

 Преди няколко дни в едно интервю Сираков заяви, че всичко това, което се случва  е гавра с името на Апостола… Сините  злоупотребяват с името на Васил Левски повече от век, а гаврата с името му е отбора на сините от „Герена“.

  Всеки може да взима пари и да харесва когото си иска. Време е сините да спрат с глупостите си за чест, морал и  достойнство… С „ценностите на Апостола“.  В България има много отбори с името Левски и всички те са по-достойни да носят името на Дякона от тези на „Герена“.

автор:

Симеон Димитров