Шестте фена на Лудогорец недоволстват и псуват БФС…

April 24, 2023

Разградчани са получили санкция за обидни и нецензурни скандирания срещу ръководството на БФС. Шестте фена на разградчани, които са подкрепяли отборът си срещу Локо СФ не са издържали и са започнали да скандират обидни реплики към ръководството на БФС. Не е ясно от какво точно са недоволствали хората със сандвичите, но евентуално можем да предположим… Най-вероятно феновете на “хегемона” са си дояли сандвичите, искали са вече да ходят за риба, а добавеното време ги е забавило и вбесило. Това пък ги е подтикнало към недоволството от футболната ни централа… Кой знае?

Това със сигурност е един от малкото случаи, в които разградчани са глобени от футболния съюз по този параграф и като цяло е голяма изненада. Странното е, че собственикът на техния отбор е член на Изпълкома на БФС и те всъщност скандират и против него, но реално те не са виновни. Сигурен съм, че мнозинството от присъстващите на стадиона дори нямат представа кой е в Изпълкома и кой е футболния президент. Те просто са дошли заради шефът си и заради безплатното хапване. Заради това невежеството им е простено… Феновете на арената в Разград просто са на едно място, на което не искат много, но трябва да присъстват около два часа… След това ще отидат там, където искат да са…

“Хегемоните” просто трябва да примирят с действителността… Дано да не отдържат от заплатите на “феновете” парите за глобата.

НЕ-СПОРТ