Чудя се евентуално Юрген Клоп колко мача би изкарал като треньор на ЦСКА ?

Чудя се евентуално Юрген Клоп колко мача би изкарал като треньор на ЦСКА ? post thumbnail image

Поредната смяна на треньор на ЦСКА е факт… Май армейците отново влизат в омгьосаният кръг?

По-малко от 20 мача начело на ЦСКА Белчев е сменен. Това не е сериозно. Дори и най-големият специалист не би могъл да направи някакви чудеса за около четири месеца. Тъкмо червените започнаха да придобиват някакъв облик и стил на игра при Белчев и… Довиждане! Е, поне миналата година по това време на сезона посрещахме третия треньор.

Нямам идея Загорчич що за треньор е, но от това, което видях докато беше в Славия такъв треньор си имахме до преди три-четири мессеца… Да не бяхме сменяли Крушчич.

Смяната на Белев няма да спре всички, които обичат ЦСКА да спрат да ги подкрепят, но ще ги накара да се питат… До кога така?

На всички е ясно, че с непрекъсната смяна на треньори няма да стане.

Пак ще дам пример с Клоп. На него му трябваха четири години да направи Ливърпул това, което е… Световен клубен шампион. Друг пример е Сър Алекс. Всички знаем какъв отбор стана Юнайтет под негово ръководство, но ако не го бяха изчакали в началото, докато МанЮн губеше всичко-навсякъде това нямаше да се случи.

Не казвам, че Белчев е като Сър Алекс, но мисля, че всеки треньор има нужда от време за да направи отбор… Да разберат футболистите и да започнат да правят това, което иска треньорът … Да приложи на практика своята гледна точка за играта и да превърне играчите в отбор .

Белчев започна, стигна донякъде и го махат… Любопитно ми е колко време би изкарал Клоп като треньор на ЦСКА?

Сега идва Загорчич. Всички, които обичат ЦСКА естествено ще го подкрепят.

Да пожелаем късмет на Загорчич и много успехи с ЦСКА.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Жорди Кайседо официално е играч на ЦСКАЖорди Кайседо официално е играч на ЦСКА

Армейците представиха второто си ново попълнение. Нападателят Жорди Кайседо ще играе с номер 30. Нека му пожелаем този сезон да вкара толкова голове какъвто му е номерът на гърба, а

Поредна запомняща се европейска вечер за ЦСКАПоредна запомняща се европейска вечер за ЦСКА

Уникално! ЦСКА отново предложи една незабравима евровечер, която ще бъде помнена дълго. Армейците заличиха преднина от два гола срещу Виктория Пилзен и влязоха в групите на Лигата на конференциите. Браво