Чудя се евентуално Юрген Клоп колко мача би изкарал като треньор на ЦСКА ?

October 25, 2020

Поредната смяна на треньор на ЦСКА е факт… Май армейците отново влизат в омгьосаният кръг?

По-малко от 20 мача начело на ЦСКА Белчев е сменен. Това не е сериозно. Дори и най-големият специалист не би могъл да направи някакви чудеса за около четири месеца. Тъкмо червените започнаха да придобиват някакъв облик и стил на игра при Белчев и… Довиждане! Е, поне миналата година по това време на сезона посрещахме третия треньор.

Нямам идея Загорчич що за треньор е, но от това, което видях докато беше в Славия такъв треньор си имахме до преди три-четири мессеца… Да не бяхме сменяли Крушчич.

Смяната на Белев няма да спре всички, които обичат ЦСКА да спрат да ги подкрепят, но ще ги накара да се питат… До кога така?

На всички е ясно, че с непрекъсната смяна на треньори няма да стане.

Пак ще дам пример с Клоп. На него му трябваха четири години да направи Ливърпул това, което е… Световен клубен шампион. Друг пример е Сър Алекс. Всички знаем какъв отбор стана Юнайтет под негово ръководство, но ако не го бяха изчакали в началото, докато МанЮн губеше всичко-навсякъде това нямаше да се случи.

Не казвам, че Белчев е като Сър Алекс, но мисля, че всеки треньор има нужда от време за да направи отбор… Да разберат футболистите и да започнат да правят това, което иска треньорът … Да приложи на практика своята гледна точка за играта и да превърне играчите в отбор .

Белчев започна, стигна донякъде и го махат… Любопитно ми е колко време би изкарал Клоп като треньор на ЦСКА?

Сега идва Загорчич. Всички, които обичат ЦСКА естествено ще го подкрепят.

Да пожелаем късмет на Загорчич и много успехи с ЦСКА.

автор:

Симеон Димитров