Чудесата стават не само по коледа. За Великден сините ще вземат по някой лев

Чудесата стават не само по коледа. За Великден сините ще вземат по някой лев post thumbnail image

Ето, че чудеса стават не само по коледа. На Великден също стават чудеса. Поне за сините от покрайнините на София.

С помощта на великденското чудо ръководството на столетниците от Подуяне е успяло да зарадва поне малко играчите като им даде по някой лев за празниците. Още не ясно дали директора Колев и феновете са събирали капачки за заплатите или пък новия тото милионер е отделил някой лев за сините несретници, но е факт, че сините футболисти ще имат с какво да си купят яйца за празника.

Футболистите на закъсалият вековник все още не са взели заплати за януари, но въпреки това подисват анекси и обясняват колко са си намалили заплатите. Навсякъде ги дават за пример как са се съгласили да получават с 50% по-малко. Направо проглушиха ушите на всички с това… Обаче, освен ако в Подуяне не са измислили нова математика 50% от нищо е нищо… Излиза, че сините футболисти са си намалили заплатите с половината от нищо…Е, нека сега се радват на Великденското чудо. Имат по някой лев за празника. А за половината от нищото няма какво да го мислят. Все някога това извънредно положение ще свърши и отново ще си получават цялото нищо.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

И Тотнъм не игра с всичките си звезди, но вкара 7 на “хегемона”И Тотнъм не игра с всичките си звезди, но вкара 7 на “хегемона”

Когато се опитваш да омаловажиш постигнатото от другите понякога може да станеш за смях. Точно това се случва в момента в милата ни родина. Много “обективни анализатори” взеха да се

Едни говорят за футбол, други организират софри…Едни говорят за футбол, други организират софри…

Интересни и любопитни факти публикуваха аматьорски клубове от пернишкия регион. Спортист (Драгичево) и Черногорец (Ноевци), публикувха интересни статуси във “Фейсбук” страниците си. Ето какво написаха те: “Останаха няколко дни до