Числото си смени емблемата, сега наред е името

Числото си смени емблемата, сега наред е името post thumbnail image

Еничарите на Агата най-накрая си смениха емблемата, а изказването на директорчето им днес води до смях и съжаление.

Господина Гьонов каза, че си сменяли емблемата, защото не искали да имат нищо общо с ЦСКА…(?) Числото искало да се разграничи от армейците… За негово сведение не те искат да се разграничат от ЦСКА, а ЦСКА иска да се разграничи от тях.

Редно е тези от БФС и всички останали, които през последните години държат много на подробностите при изписването и изказването на имената на отборите да започнат да изписват цялото име на еничарите… “Футболен клуб централен спортен клуб на армията”. Това е тяхното име. Стига са злоупотребявали с името на ЦСКА.

Гьонов и приятели никога няма да бъдат ЦСКА. Колкото и да се напъват ще си останат втория отбор на агата… Така стоят нещата.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

МихайлOFFМихайлOFF

Това , което всички искаха , но малко очакваха днес взе , че се случи. Борислав Михайлов подаде оставка. Невероятно , но факт. Сега остава и да му я приемат.

ЦСКА разби врачани и ще играе полуфинал за купата с проектаЦСКА разби врачани и ще играе полуфинал за купата с проекта

ЦСКА без проблеми победи Ботев Враца и се класира на полуфинала за купата на България. Жорди Кайседо вкара хеттрик за якия бой на армейците над врачани. Така ЦСКА стана последния