“Честните медии” не спират да бълват глупости по адрес на ЦСКА

July 5, 2020

Днес подуенци загубиха от Славия. Дали е бил тото мач само те си знаят, а и не ме интересува. По-интересна е реакцията на “честните и обективни медии”.

Изведнъж всички като под команда започнаха да изказват мнение, че ЦСКА сериозно са го закъсали…? Според “честните” на Армейците ще им е много трудно да се класират за Европа след обръщалката на сините… Даже почти невъзможно, защото сините имат предимство в преките двубои с ЦСКА.

Като се има предвид програмата на отбора от Герена означава ли това, че проекта на Агата мисли да направи един реверанс на по-бедните си братя, а смърфивете да изиграят един тото мач с тези от покрайнините на София?

От написаното в “честните медии” излиза, че сините ще побеждават до края, а ЦСКА – не!Това разбира се не е невъзможно, но при сегашното положение е малко вероятно.

Ако последните три мача се доиграят поне на 50% феърплей сините ще са доста зад ЦСКА. Армейците имат да играят мачове срещу проекта, Велбъжд и Берое. В две от срещите ще са домакини, а от изиграните досега мачове срещу тези отбори се видя кой е по-добрия. Смърфовете стигнаха щастливо два пъти до равния, но късмета е до време. Тези от Стара Загора си ги знаем. Ще са добре мотивирани и ще скочат яко, но не са отбор, който би направил чудото да победи ЦСКА… Те не успяха да го направят, когато Армейците играеха във “В” група… С помощта на съдията в най-добрия за тях вариант могат да стигнат до равен. Проекта ще бъде много мотивиран, а и съдията като удари едно рамо… Въпреки всичко си мисля, че ЦСКА няма да загуби мача на Армията.

Идва ред на отбора на всички власти. Имат мачове с проекта от Разград и Велбъжд. Дори и при 5% феърплей сините няма начин да спечелят тези мачове, а равенствата ще бъдат някакви супер изненади.

И накрая идва добрата стара Славия. Белите трябва да играят с проекта и с Берое.

Та, да си дойдем на думата. Кое му е толкова трудното ЦСКА да са пред сините и Славия? Ага сайтовете за кой ли път прехвърлят всичко от болната глава на здравата. Докато се пише и говори колко ще бъде трудно на ЦСКА едни други ще си направят едни тото резултати. Акционер номер две при сините заяви, че на геренци им трябвали едни пари, за да оцелеят. Нищо чудно след плейофите да ги имат… Има “интересни” мачове и възможностите за “изненади” са големи…

Ако се играе футбол, а не тото класирането е ясно. ЦСКА няма начин да не се класира за лига Европа. Славия и кюстендилските-пловдивчани ще се борят за третото място, а сините…Няма как да са по-надолу от пети.

Другия вариант е класирането в тото лигата вече да е готово по подобие на това, което направиха преди месец в “Б” групата.

автор:

Симеон Димитров