Червена доминация

May 15, 2023

ЦСКА стартира плейофите с домакинство в Пазарджик заради наказание от БФС и за пореден път доказа, че на всеки стадион е домакин. Надеждите за ниска посещаемост заради делничния ден, неудобния час и “домакинството” извън София не се оправдаха.

Армейците показаха много хъс и воля за победа, изиграха много добър мач срещу силния и много труден за побеждаване отбор на Черно море, и заслужено победиха с 2-0. Играчите на Саша Илич доминираха през целия мач. Играеха разнообразно, с настроение, създадоха куп положения и въпреки чудесата които направи вратаря на моряците и добрите спасявания беше ясно, че голът е въпрос на време. В същото време защитата на червените не допусна нито едно опасно положение пред собствената си врата. Головете на Гарсес и Линдсет паднаха накрая, но това няма значение. Просто гостите по-дълго време си мислеха, че могат да откраднат нещо от ЦСКА.

Страхотна победа, но до края на първенството има още четири мача. ЦСКА трябва да си вземе и тях за да бъде шампион. Ако червените играят по този начин и в оставащите мачове шампионът е ясен… Със сигурност ще е с червени екип.

автор:

Симеон Димитров