Част от “феновете” май не знаят какво искат

July 12, 2020

ЦСКА прави селекция, която евентуално ще помогне на Армейците да вдигнат 32-рата титла. Прави я навреме и според визитките на играчите се взимат не лоши футболисти.

Любопитното в случая е, че отново има “фенове”, които са недоволни… Недоволни от играчи, които дори не са виждали как играят. Това е меко казано глупаво.

Първо критиките бяха заради това, че се взимат свободни агенти. Ами, ако някой отбор може да вземе качествен футболист без пари защо да не го направи? Само да напомня, че и Каранга дойде в ЦСКА със свободен трансфер…

През този трансферен прозорец започнаха да се вадят пари за футболистите, но критиките нямат спирка… Тези, които идват в ЦСКА били евтини, били ментета, били черни, били бели, били високи, били ниски, били много килограми, били малко килограми…

Тези, които критикуват знаят ли въобще какво искат или просто критикуват?… Ей така за идеята.

В момента актуалното е как ЦСКА трябва да спре да взима някакви незнайни чужденци и да даде път на младите българчета. Тема, която тези дни се коментира много и имам чувството, че е спусната от някъде другаде. Всички “разбирачи” искат нашенци. Ами преди време в ЦСКА играеха доста млади български таланти… И какво стана?

Стойчо Атанасов заради една грешка го съсипаха и в крайна сметка той се махна от ЦСКА. Лясков сгреши срещу проекта от Делиормана и веднага се заяви, че не става…. Ами Китанов? …Да се връщам ли по-назад?… Караджов? Направи глупава грешка срещу фулъм и всичко за него в ЦСКА свърши. Примерите са много… Прекалено много млади и перспективни български футболисти бяха изгонени от ЦСКА… Изгонени от “разбирачите”, които ги нарочиха за грешници и ги освиркваха непрекъснато.

“Разбирачите” са много и това е ясно на всички, но нека не критикуват просто така. Нека преди да кажат за някой, че не става и да започнат да го освиркват поне да го видят в повече от един мач. Сигурен съм, че тези, които критикуват толкова в най-добрия случай са били на мачовете, в които ЦСКА вдига купата. През другото време критикуват…

Преди не искаха нашенци, сега ги искат. Не искаха свободни агенти, защото не стават. Сега ЦСКА дава пари за футболисти, но пак се критикуват… И те не стават. Ами нека най-накрая “разбирачите” изберат какво точно искат .

Нека тези хора дойдат на стадиона и да подкрепят любимият си отбор. Всичко останало са просто неадекватни критики.

автор:

Симеон Димитров