ЦСКА

December 27, 2019

Тези дни пак е актуална темата за Крушич. Само да спомена, че според критериите на част от мрънкачите дори и Клоп не е качествен треньор за ЦСКА. В милата ни родина никой не би го чакал толкова време, и още след некласирането за евротурнирите всички дружно щяха да кажат „Не става!“. Кой би го чакал около четири години за да направи това, което направи ?

 Всички са големи разбирачи. При Крушич за около десетина мача ЦСКА има само една загуба с гол от очевадна васада. За същия период от време армейците са вкарали 19 гола и са допуснали 1 от засада. Ами нека да му се даде шанс на този треньор. На този етап не може да се каже каже дали е силен или слаб. Ако се съди по първите десетина мача трябва да му се даде шанс.

 Факт е, че феновете трябва да са фенове на отбора и да ходят на стадиона заради ЦСКА. Не заради треньора, не, заради футболистите. През годините през ЦСКА са минали много футболисти и треньори, но всички, които обичат ЦСКА подкрепят отбора.

 Пак ще дам за пример Ливърпул. Феновете подкрепят отбора и на всеки мач стадиона е пълен. И след четири години нищо сега Ливъпул са световни клубни шампиони.През тези нулеви години никой не каза „тоя Клоп какъв е?“. Всички са зад отбора и го подкрепят.

 А сега пак за ЦСКА. Нека подкрепяме отбора.Всички сме от ЦСКА. Не сме от Крушич… или Каранга, или Малинов… Да оставим треньора да работи, футболистите да играят, а ние като фенове да пълним стадиона и да подкрепяме отбора… пък може и да се изненадаме.

 Отбор не се прави за един ден. А дали е силен или слаб… Тези, които го обичат – го подкрепят.

автор:

Симеон Димитров