ЦСКА ще е поставен в третия кръг на Лига на конференциите

ЦСКА ще е поставен в третия кръг на Лига на конференциите post thumbnail image

Арменският Арарат острани МОЛ Фехервар в първия кръг на Лига на Конференциите и по този начин направи услуга на армейците. ЦСКА беше отборът с най-висок коефициент сред непоставените. Така след отпадането на МОЛ Фехервар, които бяха при поставените армейците ще заемат тяхното място.

ЦСКА стартира новата Лига на Конференциите след седмица срещу Лиепая на “Армията”. Латвийците разбиха в реванша северномакедонският Струга с 4:1. Въпреки традиционно трудния старт на червените в Европа те не би трябвало да имат проблеми с латвийците. При успех ЦСКА ще е поставен и в третия кръг. Така шансовете за по-лек съперник и продължаване напред се увеличават значително.

Успех армейци!

НЕ-СПОРТ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Утре ЦСКА излиза да се докаже за пореден път в ЕвропаУтре ЦСКА излиза да се докаже за пореден път в Европа

ЦСКА изненада почти цяла Европа в последните плейофи за Лига Европа. Единствените, които не бяха изненадани бяха армейците и феновете им. Във финалния мач ЦСКА изхвърли соченият от всички за

Изглежда, че сините ще си получат купатаИзглежда, че сините ще си получат купата

Финалът за купата наближава и за него се говори и коментира все повече. Нормално интересът към големият финал е огромен. Футболните фенове в България се интересуват повече от този мач,

Бусато “извади” изморен ЦСКАБусато “извади” изморен ЦСКА

ЦСКА победи Лиепая с дузпи и продължава напред в Лига на конференцийте. Срещу наглед непретенциозните съперници армейците изиграха много слаб мач и продължиха напред единствено заради добрите изяви на Бусато.