ЦСКА с първа точка в ЛК

ЦСКА с първа точка в ЛК post thumbnail image

ЦСКА спечели първа точка в Лигата на конференциите. След здрава битка армейците завършиха 0-0 с коравите норвежци Бодьо. ЦСКА имаха своите силни минути в мача, но не успяха да преодолеят норвежката отбрана. Бодьо също създадоха опасности, но добрата игра на червените в защита и намесите на Бусато не им позволиха да си тръгнат с повече от точка.

Първоначалните нагласи в червения лагер бяха за победа. Армейците играха добре и през целия мач не спряха да търсят победата, но срещу себе си имаха един добър и добре организиран отбор. Норвежците освен сила демонстрираха и техника, скорост и тактическа дисциплина. ЦСКА опита да спечели, но не успя. След мача Стойчо Младенов каза „след като не можеш да спечелиш някой мач по-добре е да не го загубиш“. ЦСКА си  спечели точката заслужено срещу един силен отбор.

За пореден път в Европа ЦСКА показа по-доброто си лице. Армейците изиграха добър мач,  показаха добра тактическа дисциплина и си запазиха шансовете  да играят в Европа и след нова година. Защото шанс има. В момента червените са трети с една точка, а Бодьо са втори с 4. На ЦСКА му предстои мачове със Зоря Луганск, а на норвежците срещу Рома.

Заслужена точка, а за сметки в групата още е рано.

НЕ-СПОРТ

Related Post

Проблем за БФС след изявлението на вицето на УЕФАПроблем за БФС след изявлението на вицето на УЕФА

Малко след като спряха първенството заради вируса, който като всичко друго дойде от Китай шефовете в родната футболна централа казаха, че държат непрестанна връзка с шефовете в УЕФА и очакват