ЦСКА с първа точка в ЛК

October 1, 2021

ЦСКА спечели първа точка в Лигата на конференциите. След здрава битка армейците завършиха 0-0 с коравите норвежци Бодьо. ЦСКА имаха своите силни минути в мача, но не успяха да преодолеят норвежката отбрана. Бодьо също създадоха опасности, но добрата игра на червените в защита и намесите на Бусато не им позволиха да си тръгнат с повече от точка.

Първоначалните нагласи в червения лагер бяха за победа. Армейците играха добре и през целия мач не спряха да търсят победата, но срещу себе си имаха един добър и добре организиран отбор. Норвежците освен сила демонстрираха и техника, скорост и тактическа дисциплина. ЦСКА опита да спечели, но не успя. След мача Стойчо Младенов каза „след като не можеш да спечелиш някой мач по-добре е да не го загубиш“. ЦСКА си  спечели точката заслужено срещу един силен отбор.

За пореден път в Европа ЦСКА показа по-доброто си лице. Армейците изиграха добър мач,  показаха добра тактическа дисциплина и си запазиха шансовете  да играят в Европа и след нова година. Защото шанс има. В момента червените са трети с една точка, а Бодьо са втори с 4. На ЦСКА му предстои мачове със Зоря Луганск, а на норвежците срещу Рома.

Заслужена точка, а за сметки в групата още е рано.

НЕ-СПОРТ