ЦСКА с класика срещу Хебър

September 22, 2021

Очаквано ЦСКА победи Хебър в 1/16 финалите за купата на България. През първото полувреме червените показаха какво могат и след много добра игра успяха да отбележат трите гола за победата. Второто полувреме премина в по-бавно и лежерно темпо. С оглед и на предстоящите мачове армейците намалиха темпото. Въпреки това ЦСКА контролираше развоя на мача и не предостави никакви шансове на Хебър за каквото и да било. Армейците отново имаха положения чрез Кери и Варела, но не успяха да вкарат още за кеф на феновете на стадиона в това лошо време.

Като цяло армейците доминираха и държаха под контрол мача през цялото време и заслужено победиха с класическото 3-0 Хебър. Така червените се класираха за 1/8 финалите и ще чакат жребия и следващият си противник, а лидерът на “Б” група видя как играят големите и си взема довиждане с турнира.

Добрата новина е, че Варела навлиза във форма. Отново видяхме финтове, добър поглед на играта и перфектни голови подавания. Имаше шанс и да се разпише, но не успя… Следващите мачове…

Днешният мач беше под номер 100 с екипа на ЦСКА за Жеферсон. Преди началото му Филип Филипов награди Жеферсон със специална значка и фланелка с №100.

ЦСКА игра добре. Феновете на стадиона поизмръзнаха, но си заслужаваше, защото видяха добра игра и могат да са оптимисти за следващите мачове.

автор:

Симеон Димитров