ЦСКА с безпрецедентен акт на милосърдие

ЦСКА с безпрецедентен акт на милосърдие post thumbnail image

В сряда вечер ЦСКА загуби купата на България, но направи безпрецедентен акт на милосърдие. С тази своя постъпка армейците успяха да накарат изтерзаните сини шефове и фенове, които по цял ден се оглеждат за спонсор и лиценз да се усмихнат отново. Противно на всички очаквания сряда вечер беше синята вечер.

След последната дузпа синята радост беше неописуема. Един от акционерите в клуба отпразнува взетата от пловдивчани купа като своя, бивш треньор и син на синя легенда пя песни на “победата” гол до кръста, а сините фенове бяха в в еуфория.Всички вече втори ден говорят за купата, а тези, които могат да пишат коментират в социалните мрежи.

Като види човек усмивките в бедните, изтерзани сини души направо му става много мило. Червените могат да се чувстват горди с постъпката си.

С акта си на милосърдие червените направиха така, че тъжното синьо лято, което дойде ще бъде малко по-усмихнато за всички от Герена… Поне за малко…

НЕ-СПОРТ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

За всички ли важат правилата на тези от БФСЗа всички ли важат правилата на тези от БФС

Всички фенове на футбола в България помнят каква истерия се разрази преди няколко години след като Каранга направи жеста с отряязване на глава след един гол. “Обективните” се надпреварваха да