ЦСКА се приближава към истината

ЦСКА се приближава към истината post thumbnail image

Снощи ЦСКА изигра поредният си мач в Европа. Не можа да победи румънският шампион, но игра добре и беше на крачка да го направи. Армейците надиграха тотално Клуж и ги докараха дотам, че накрая да бавят времето и да треперят за хикса.

В първия мач на стадион “Васил Левски” румънците успяха да излъжат армейците и ги победиха. Може би и сега са си мислели, че ЦСКА ще бъде лесен съперник, но нищо такова не се случи.

През целият мач червените бяха по-добрият отбор и с играта си накараха румънският шампион да се бори със зъби и нокти за хикса. В невъзможността си да направят нещо по-опасно пред вратата на Бусато утболистите на Клуж започнаха да хитруват и да опитват да излъжат съдията да им даде някой фаул близо да вратата на ЦСКА и по този начин да опитат да излъжат армейците. Не успяха, а накрая започнаха и да бавят времето, защото виждаха накъде отиват нещата.

Вижда се, че ЦСКА има добри футболисти. Просто им трябваше някой, който да ги подреди както трябва. Още е рано да се правят някакви изводи и заключения, но като, че ли Акрапович започва да напипва верния ритъм. Армейците изглеждат все по-добре. Според мен единствено Тиаго трябва да започва на мястото на Санкаре. Французинът не е лош футболист, но с Тиаго нещата ще са по-добре.

ЦСКА отново не вкара, но взе втора точка в Европа. Стъпка по стъпка всичко ще си дойде на мястото. Освен това армейците натрупаха опит и самочувствие, които ще са от огромна полза за отбора. Остава още един мач в Европа. Ако червените успеят да вземат нещо и от него ще е много добре. Освен пари точката може да означава и по-добра позиция на жребия догодина. Имат силите, понатрупаха самочувствие и с малко късмет може и да се получи.

Сега обаче армейците трябва да се върнат в родната действителност и тото лигата. Важните за тях мачове са именно тук. За нормално първенство изоставането им не е голямо, но като виждаме какво се случва по родните терени за ЦСКА може да се окаже много трудно да измести проекта от Делиормана от първото място… Трудно, но не и невъзможно.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Ще има ли ЦСКА някога нов стадион ?Ще има ли ЦСКА някога нов стадион ?

Тези дни Домус-медиите с голямо удоволствие коментираха мнението на унгарците за състоянието на “Армията”. Всички знаем в какво състояние е стадиона на ЦСКА и всички знаем защо строежа на нов

КОГАТО СИ ОТ ОБОРА, МИСЛИШ КАТО СТАДОТОКОГАТО СИ ОТ ОБОРА, МИСЛИШ КАТО СТАДОТО

Феновете на отбора на всички власти успяха да сътворят уникален расистки скандал. Разгромната загуба във вчерашния мач и расисткия скандал доведоха и до оставката на Михайлов. Мое мнение е, че

Трябваше ли ЦСКА да продаде Антов сега ?Трябваше ли ЦСКА да продаде Антов сега ?

ЦСКА продаде Валентин Антов на италианския Болония. До края на сезона Антов ще е преотстъпен, а след това ще стане собственост на италианците. Трансферът на вторият капитан изненада всички, а