ЦСКА разби Монтана

ЦСКА разби Монтана post thumbnail image

ЦСКА записа спокойна шампионатна победа след като разби Монтана с 6-0. Армейците нито за момент не поставиха под съмнение кой е по-добрият отбор и логично стигнаха до разгромяваща победа. Червените контролираха изцяло мача, създадоха една камара положения и вкараха осем гола. Съдията отмени два и ЦСКА спечели с 6-0. За единия имаше право, защото имаше чиста засада, но пък втория гол на Кох никой освен него не разбра защо го отмени. Нарушението, което реферът отсъди срещу вратаря на монтанци го видя само той.

Тази вечер ЦСКА изигра много добър мач и не остави никакви шансове на монтанци. Да, последни са и често губят, но играят не лошо и губят трудно. Същите тези монтанци миналия кръг озориха смърфовете, а преди това се наложи реферите в края на мача да спасяват “хегемона” в Разград… Армейците днес излязаха за победа и постигнаха разгромна такава.

За почти три мача като титуляр Варела показа, че не може да бележи като Тиаго, но може да дава добри пасове, след които падат голове. Тази вечер се отличи с два и вече има четири асистенции за три мача. Другите отличили се днес са Кери и Кайседо. Кери е най-ефективното крило в ЦСКА и винаги е добре когато играе, а за Кайседо е добре, че бележи. Трябва му още малко за да стане страшилище за всеки отбор, но е въпрос на време… Каранга го чакахме осем мача, за да отбележи.

Така трябва да се играе срещу отбори, които са класи по-слаби от теб. От монтанци се очакваше повече, но червените просто не им дадоха шанс.

Добра победа за ЦСКА, с която червените загряха за вечното дерби.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

Играл ли е Кордоба неправомерно срещу ЦСКА?Играл ли е Кордоба неправомерно срещу ЦСКА?

Сините от покрайнините на София логично загубиха от отбора от Делиормана… Нищо неочаквано. По-важнот в случая е изказването на Мъри след мача. След мача Станимир Стоилов заяви, че панамската “звезда”

Втори ден се чудя кой спечели купата… Джиросаните или Велбъжд Пловдив?Втори ден се чудя кой спечели купата… Джиросаните или Велбъжд Пловдив?

Пловдивчани спечелиха щастливо купата на България по футбол, но почти във всички родни медии се пише и показва радостта на сини шефове, бивши сини треньори, сини фенове… Абе въобще сини…

Джеки, голямата петица на българският футбол ни напуснаДжеки, голямата петица на българският футбол ни напусна

Георги димитров, един от легендарните защитници на ЦСКА и националният отбор загуби тежката битка с рака и почина на 62 години. Още с идването си на “Армията” Георги Димитров се