ЦСКА разби Монтана

April 21, 2021

ЦСКА записа спокойна шампионатна победа след като разби Монтана с 6-0. Армейците нито за момент не поставиха под съмнение кой е по-добрият отбор и логично стигнаха до разгромяваща победа. Червените контролираха изцяло мача, създадоха една камара положения и вкараха осем гола. Съдията отмени два и ЦСКА спечели с 6-0. За единия имаше право, защото имаше чиста засада, но пък втория гол на Кох никой освен него не разбра защо го отмени. Нарушението, което реферът отсъди срещу вратаря на монтанци го видя само той.

Тази вечер ЦСКА изигра много добър мач и не остави никакви шансове на монтанци. Да, последни са и често губят, но играят не лошо и губят трудно. Същите тези монтанци миналия кръг озориха смърфовете, а преди това се наложи реферите в края на мача да спасяват “хегемона” в Разград… Армейците днес излязаха за победа и постигнаха разгромна такава.

За почти три мача като титуляр Варела показа, че не може да бележи като Тиаго, но може да дава добри пасове, след които падат голове. Тази вечер се отличи с два и вече има четири асистенции за три мача. Другите отличили се днес са Кери и Кайседо. Кери е най-ефективното крило в ЦСКА и винаги е добре когато играе, а за Кайседо е добре, че бележи. Трябва му още малко за да стане страшилище за всеки отбор, но е въпрос на време… Каранга го чакахме осем мача, за да отбележи.

Така трябва да се играе срещу отбори, които са класи по-слаби от теб. От монтанци се очакваше повече, но червените просто не им дадоха шанс.

Добра победа за ЦСКА, с която червените загряха за вечното дерби.

автор:

Симеон Димитров