ЦСКА продължава в серия четвъртък-неделя

September 22, 2020

Пловдивското Локо също не пожела да отложи мачът си с ЦСКА. Преди седмица и проектът от Разград не пожела отмяна на мача си с армейците.

Все пак смърфовете са си в правото. Те много добре знаят, че са по-слабия отбор и си правят някакви техни сметки да отмъкнат точки на ЦСКА. В крайна сметка армейците влязоха в тежка серия от мачове четвъртък-неделя. Тази серия донякъде ще покаже доколко са готови червените да станат шампиони. На този етап се вижда, че футболистите на Стамен Белчев са физически много добре подготвени. Отборът като цяло има достатъчно добри футболисти и адекватни заместници на всеки, който не е на разположение да играе. За това не би трябвало да се притесняват от подобна серия от мачове.

В крайна сметка опитите на другите да спънат ЦСКА може да им направят услуга. Или друго яче казано вместо да им извадят очите, да им изпишат вежди.

При евентуален добър изход за ЦСКА от тази серия армейците с право биха получили огромна доза самочувствие и тогава със сигурност няма да има кой да ги спре.

До тук нещата за червените се случват на около 75%, но ако ЦСКА си вземе следващите четири мача със сигурност няма кой да ги спре. Предпоставките са на лице. ЦСКА има добър отбор, добър треньор и страхотна публика зад гърба си.

Това, че проекта и пловдивските буфери не пожелаха да отложат мачовете си с ЦСКА според мен не е никакъв проблем. Пък и в крайна сметка ако армейците искат да вдигнат 32-рата си титла, и да играят в Европа трябва да свикнат с ритъма четвъртък-неделя…

Няма проблем, няма драма, а 32-рата се задава…

автор:

Симеон Димитров