ЦСКА преотстъпва играчи да трупат опит

December 23, 2022

От ЦСКА са решили да преотстъпят някои от младите си играчи. Саша Илич е изразил мнение, че за тях ще е по-добре да отидат в друг клуб и да трупат повече игрови минути, защото в момента не могат да се преборят с конкуренцията в състава.

Халфа Йоан Баруенски ще е единият от преотстъпените играчи. Той бе върнат в тима след силен период под наем в Ботев (Враца), но през есента записа участие само в три мача за клуба.

Спортният директор Филип Филипов вече е разговарял с Берое, Локо (Пд), Хебър и Пирин. Идеята е все пак един от най-перспективните продукти на школата на ЦСКА да попадне в среда с по-висок професионализъм, за да може да разгърне потенциала си в по-голяма степен.

Освен на Баруенски от ЦСКА търсят нов клуб и на нападателя Митко Митков. В момента той е преотстъпен на Берое, но не записва достатъчно игрови минути. Армейците може да преотстъпят и крилото Симеон Александров. Той  дойде в ЦСКА през лятото от столичния Септември, но изигра само два мача с фланелка на ЦСКА. Най – сериозен  кандидат за младока е Пирин, където е преотстъпен друг червен „юноша“ Мартин Смоленски. 

НЕ-СПОРТ