ЦСКА прегази разградчани

May 12, 2021

ЦСКА прегази проекта от Делиормана и абсолютно заслужено победи и нанесе най-тежката загуба на проекта. Гостите от Разград с нищо не показаха “хегемонските” си претенции. С играта си тези от Разград не показаха, че заслужават нещо повече и логично загубиха. Резултатът можеше да бъде и по-изразителен в полза на армейците, но пък и четири е достатъчно.

В този мач реално се видя едно. При що годе нормално съдииство победителят между тези два отбора е ясен. И преди ЦСКА са надигравали Делиорманци тотално, но поради една или друга причина не успяваха да спечелят. Тази вечер на “Армията” за пореден път по-добрият отбор беше с червени екипи, но този път армейците спечелиха убедително. За разлика от други пъти тази вечер реферите се придържаха към нормалните и познати на всички футболни правила и резултатът е на лице. Лошото е, че това се случи в един вид безсмислен мач… Безсмислен от към класиране, но пък от друга гледна точка със силно психилогическо въздействие за армейците за по-нататък. Този мач спокойно може да се превърне в началото на края на измислените “хегемони”… Поне така се надявам.

Днес на “Армията” ЦСКА изигра страхотен мач и за пореден път надигра отбора от Разград, но за разлика от предишните мачове съдията не направи така, че тези от Делиормана да не загубят.

Много “специалисти” в следващите часове ще започнат да обясняват, че тези от Разград не са били на 100% и такива неща, но реално истината е, че срещу ЦСКА тези от Разград няма начин да не са на 100%. Разградчани се сравняват само и единствено с ЦСКА. Искат да са като червените. Искат да им подобрят рекордите. Искат да са по-силни от тях и знаят, че това е мачът, в който евентуално могат да опитат да покажат какво и колко могат. Тази вечер съдиите на късмета не бяха на тяхна страна и резултатът е виден. ЦСКА победи заслужено и категорично проекта на шефа. А обясненията на верните анализатори губят всякакъв смисъл.

Безмислен мач, но пък победата е хубава и сладка. Армейците показаха, че ако има поне малко феърплей измисления “хегемон” нямаше да е това, което е.

Нормално съдииство, страхотна игра, страхотна победа на ЦСКА и измисления “хегемон” е прегазен. Това е от днес.

автор:

Симеон Димитров