ЦСКА прегази разградчани и ще играе финал

April 14, 2021

На полуфинала армейците прегазиха самопровъзгласилите се за “хегемони’ и заслужено ще играят на финала за купата на България. И във втория полуфинален мач за купата на терена имаше само един отбор. Този път за разлика от първия разградчани нямаха късмета да се доберат до “благоприятен за тях резултат” и по-добрият отбор победи. Делиорманци така и не намериха адекватни похвати, чрез които да останат в мача. ЦСКА ще играе на финал, а проекта от делиормана ще се чуди защо не му се получават нещата когато реферът не удря едно рамо когато е най-необходимо. Не, че и този път съдията не опита, но явно вече беше прекален късно… При 2-0 за ЦСКА на полувремето Кабаков се беше отказал, но нещата коренно се промениха след гола на проекта. От този момент до края на мача не беше свирен фаул за ЦСКА в близост до вратата на “хегемоните”… Не, че нямаше…В крайна сметка вратарчето на деллиорманци и съдията единствено успяха да държат разградчани в мача до последно и да предодвратят разгромна победа за ЦСКА… Нищо повече. От своя страна армейците изиграха гросмайсторски мача и им показаха как го правят големите.

Няма да се учудя ако утре от Разград пуснат поредната си декларация срещу шефа на съдиите и главния рефер… Ама пък този път никой от разградчани нямаше “шанса” да се строполи в наказателното поле на ЦСКА…

ЦСКА изигра страхотно първо полувреме и много стратегическо второ. В крайна сметка абсолютно заслужено преминаха през делиорманци и ще играят финал за купата. Супер Любо показа на дамбарамба как се прави. Отборът, който беше по-мотивиран и искаше повече победата заслужено победи и ще играе финал.

Днес ЦСКА беше ЦСКА… Този, шампионският ЦСКА…

автор:

Симеон Димитров