ЦСКА потроши гредите и не победи проекта

ЦСКА потроши гредите и не победи проекта post thumbnail image

В повторният дебют на Стамен Белчев ЦСКА заслужаваше, но не успя да победи проекта. Опеделено в този мач армейците заслужаваха победата повече. Отборът на ЦСКА направи куп положения, а на три пъти и гредите спасяваха пазградчани. Делиорманци и този път имаха късмета да се измъкнат.

Хубавото в този мач беше, че Тиаго показа част от това, което може. Добри отигравания, поглед над играта, шутове, пасове… Пасът му за голът на Соу беше направо професорски… И като стана дума за Соу… Той определено беше най-добрия на терена. Нямаше грешно отиграване и с малко повече късмет можеше да си вземе топката заради хеттрик… На два пъти гредите го спряха, но пък следващите мачове…?

Като гледах играта на Тиаго и Соу днес, която доста доста се различаваше от игрите им до сега започвам да се чудя. Дали пък Крушчич не е бил виновен за слабата им форма? Нямам идея, но се радвам, че показват истинските си умения.

Равенството като резултат е ясно, че никога не е добро, но в случая е добър старт за Белчев и може и да е полезно за ЦСКА. По този начин проекта ще продължи да опитва да стигне до рекорда на армейците от преди много години. Делиорманци имат страхотен компекс от ЦСКА и опитвайки се да постигнат рекорда на червените, и да се сравняват с тях ще помогнат на ЦСКА в битката за Лига Европа. След катастрофалния сезон това в момента е най-важното за армейците. Не е приятно ЦСКА да се бори за място в Лига Европа, а не за шампионска лига, но в момента така стоят нещата. Тази година Лига Европа, а догодина Шампионска Лига.

автор:

Симеон Димитров

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Related Post

ШЕФОВЕ, КОНГРЕСИ, ДАЛАВЕРИ И ТЕЗИ ТРИ НЕЩАШЕФОВЕ, КОНГРЕСИ, ДАЛАВЕРИ И ТЕЗИ ТРИ НЕЩА

Мина месец откакто “помолиха” Михайлов да подаде оставка. И какво се случи от тогава? В общи линий нищо. Наужким има някакво разследване за корупция, което скоро ще се забрави и

Никой не може да бъде като ЦСКАНикой не може да бъде като ЦСКА

 Напоследък покрай драмата на „отбора на народа“ много се говори за  чест, морал, достойнство. Това, разбира се е покрай евентуалния фалит на отбора от крайния квартал на София. Любопитното е,