ЦСКА победи моряците и се приближи на три точки от проекта

February 20, 2021

ЦСКА победи един традиционно труден съперник като Черно море и се приближи на три точки от върха. Ако не се бяха случили всички тези събития от последните четири дни днес щеше да е добър ден за амейците, но след всичко това тази седмица не съм сигурен, че армейците са се израдвали както трябва.

Като цяло моряците са труден съперник за ЦСКА, но като се има предвид класата, с която разполагат червените в момента победата не трябваше да е под съмнение. Ако не бяха случките от последните дни ЦСКА щеше да победи с поне три гола разлика отборчето на Илиев. Сега обаче се получи дерби. Играта на червените не вървеше и само индивидуалната класа на Тиаго и Кайседо доведоха армейците до успеха. Ясно се виждаше, че играчите на ЦСКА не са 100% концентрирани. Това от своя страна даде някакви надежди на моряците. Все пак колкото и слабо да игра по-класният отбор спечели.

В момента разликата между ЦСКА и проекта е три точки. повтарям се, но ако не се беше случило това, което се случи последните дни днес армейците можеха да започнат празненствата послучай 32-рата титла…

Не е пресилено. ЦСКА имат страхотен отбор, а делиорманци са слаби. Единственото, което пречи да се отвори шампионското шампанско е неясната ситуация в ЦСКА.

През последните дни 99,9% от армейските фенове заявиха подкрепата си към Гриша Ганчев. Сега е момента да излезе и да каже в прав текст остава или си тръгва от ЦСКА. Ако остава ЦСКА става шампион без съмнение, ако не… незнам. 50 на 50…

Феновете са зад отбора, но футболистите са разколебани и несигурни. И когато не е ясно какво точно се случва се получава игра като днешната. Средняшки отбор си мечтае за точки на “Армията”… Такъв ЦСКА искат да виждат делиорманци и подуянци.

Аз лично, както и почти всички фенове на ЦСКА искам Гриша Ганчев да остане, но ако той мисли нещо друго е редно да го каже на червените фенове, а и на футболистите.

Да излезе и да каже… Оставам в ЦСКА и ще станем шампиони! Или както преди няколко години не ми разрешават, искат ми проценти и т. н. Или направих достатъчно и е време да напусна.

Решението е негово, а каквото и да е то ще получи уважение от червените фенове. Най-малкото заради това, което направи до сега… Въпросът е да го каже.

Днес въпреки всичко ЦСКА постигна така наречената шампионска победа. Не толкова добра игра, но в крайна сметка победа и намаляване на точките до първите. Следва директен сблъсък за върха, който армейците могат да спечелят ако играят както до преди седмица. Сигурен съм, че могат.

Честита победа армейци и само ЦСКА!

автор:

Симеон Димитров